Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYORUZ”

“YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYORUZ”

“YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYORUZ”

AK Parti İl Yönetim Kurulu 17.02.2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Kongresinden sonra ilk yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında parti binasında yaptı.

Başkan Tomakin, “Ordu’da 127 bin üyesi,3 Milletvekili, 1 Büyükşehir ve 16 İlçe Belediye Başkanı, 110 İl, İlçe ana kademe, gençlik ve Kadın kolları, 204 Belediye Meclis Üyesi, 772 Mahalle Başkanı, 2172 Sandık başkanlarımızla birlikte aktif görevde olan devasa bir Ordu’yuz” dedi. 

 

İl Başkanı Halit Tomakin, “17 Şubat’ta yaptığımız 7. Olağan Kongre ile yönetim kurulu üyelerimizin 3 te 2 si değişti. Yepyeni bir kadro ile Ordu’lu hemşehrilerimizin karşısına çıktık” diyerek yönetimin analizini yaptı. Başkan Tomakin Yönetim Kurulunda, 14  kadın, 13 pırıl pırıl 30 yaş ve altı  gencimiz var.  Yönetim Kurulumuzun yaş ortalaması 41, Yönetim  Kurulumuzda 3 yüksek lisans, 27 Lisans,  7 Önlisans, 11 Lise, 2 Ortaokul, mezunu kardeşlerimiz var. Toplumun her kesiminden yönetici arkadaşlarımız var. 19 çeşitli iş dallarında iş adamı ve esnaf, 12 mimar ve Mühendis, 7 Avukat, 2 Eğitimci, 3 emekli, 2 Eczacı, 2 Mali Müşavir, 1 Uzman Doktor, 1 Ev hanımı kardeşimiz var.” diyerek paylaştı.

 

YENİDEN YOLLARA DÜŞME ZAMANI

 

Başkan Tomakin, “Şimdi yepyeni bir dönem başlatıyoruz, yeniden yollara düşme zamanı, yeniden gönülleri feth etme zamanı, iktidar partisi olarak bizim üzerimizde 760 bin Ordu’lu hemşehrilerimizin hak ve hukuku var. Her birimiz omuzlarımıza yüklenen sorumluluğun bilincinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği Büyük Türkiye, yeni Türkiye ufkunun önce 2023 hedefi için el birliği ile hazırlayacağız. Asla rehavete kapılmayacak, canla başla çalışacağız. 15 seçimdir bizi yalnız bırakmayan her seçim bize güvenini artırarak devam ettiren 760 bin Ordu’lu hemşehrilerimizin karşısına 2023 yılında yeniden çıkacak, Reisimizin söylediği gibi sandıkları patlatacağız İnşaallah diyerek bu kadro bunu yapabilecek güçtedir” dedi.

 

“SİYASİ PARTİ ÇÖPLÜĞÜNDELER”

Başkan Tomakin, “AK Parti’nin önünü kesmek için 2002 yılından bu yana çeşitli senaryolar üretildiğini hatırlatarak millet iradesinin üzerinde hiç bir şey yok, milletine sevdalı, milletine hizmetkar bir Liderimiz var. Allah cc. ondan razı olsun, hatırlayalım birisi bizden ayrıldı parti kurdu % 30 oy alacağım diye TV TV gezdi. Biri çıktı başka parti kurdu,  birisi daha çıktı yine parti kurdu ama onlar şimdi siyasi parti çöplüğündeler milletimizin feraseti ile adları, şanları yer ile yeksan oldu. Şimdi AK Parti’yi bölmek için kurdurulan 2 parti’ye bakın birisine Başbakanlık verilmiş yetmemiş, birisine yıllarca Ülkenin en önemli bakanlıkları verilmiş yetmemiş, egoları, nefisleri tavan yapmış bu ikiliyi. Hiç merak etmeyin biz dimdik sağlam durdukça, biz milletimizin gönüllerinde yer edindikçe, biz milletimizin hizmetkarı olmaya  devam ettikçe, biz birbirimize kenetlendikçe, onlarda, milletimizin verdiği ders ile  diğer 3 parti gibi yer ile yeksan olacaklar. Siyasi parti çöplüğünde en kısa zamanda yerlerini alacaklardır” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false