Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“YEREL BASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

“YEREL BASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Başkan Tepe’yi Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı, 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

 

Başkan Tepe, “Öncelikle 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız. Siz de bütün çalışanlarının gerek yazılı gerek görsel her alanda çalışan bütün gazetecilerimizin günlerini kutluyorum.” Diyerek tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

 

“KAMERA ARKASINDA BÜYÜK EMEK VAR”

Kamera arkasında çok büyük bir emeğin olduğuna değinen Başkan Tepe, “Çok büyük emeğiniz var. O gördüğümüzün bir de görünmeyen kamera arkasında çok büyük bir emek var. Biz de yerel yönetimler olarak, belediye olarak sizlerden çok şey öğreniyoruz. Her gün düzenli olarak gerek yerel basını gerek ulusal basını düzenli olarak takip ediyoruz. “ diyerek açıkladı.

 

“DÜZENLİ OLARAK TAKİP EDİYORUZ”

Yerel basını günlük takip ettiklerini söyleyen Başkan Tepe, “Yerel basına destek olma noktasında da biz bütün yerel gazetelere aboneyiz ve düzenli olarak takip ediyoruz. Gülyalı ile ilgili eleştiri de olabilir, farklı düşünce de olabilir, dışarıdan gören bir göz çok daha kıymetli bizim için. Herkesin gününü kutluyorum, iyi ki varsınız diyorum.” diyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

 

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı, 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle kendisine medyamıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin de dediği gibi gazetecilik zor ve meşakkatli bir iş. Az önce de söylediği gibi ön planda olan bizlerin dışında arkada çok ciddi bir emek var. Öncelikle ben oradan başlamak üzere tüm çalışan, çalışmayan yönetici patron seviyesindeki tüm meslektaşlarımın bir kez daha 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.

Hep söylüyoruz, sorunlarımız var. Sorunlarımız çok büyük ancak sorumluluklarımız var. O onlardan daha büyük ve önemli. Bunun bilincinde bir taraftan sorumluluklarımızı yerine getirirken diğer taraftan da sorunların çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz. Onların çözüldüğü gün inşallah bu 10 Ocakları biz çalışan gazetecilerin dayanışma günü de bir bayram havasında kutlayacağız.” Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli