Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

YERİNDE GÖRDÜ

YERİNDE GÖRDÜ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Aybastı ve Kabataş ilçelerinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Aybastı ilçesini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu, ilçe ziyareti kapsamında ilk önce İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Büro Personelini ziyaret etti. Aybastı ilçesinde son 3 yılda yapılan eğitim öğretim faaliyetleri, projeler, yapılan yatırımlar ve yenileme çalışmaları, spor, sanat ve kültürel faaliyetler ile bilimsel ve akademik çalışmalar hakkında Aybastı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Acu'dan bilgi aldı; başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Hacıosmanlı Özel Eğitim Okulunu ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, okuldaki mevcut fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen ve planlanan eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Eğitim ve öğretim çalışmaları, yapılan ve planlanan projeler ile eğitsel ve kültürel faaliyetler konusunda öğretmenlerden bilgi aldı; başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Ardından, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı gezerek yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. Daha sonra Aybastı Halk Eğitimi Merkezi Fahri Yüksel Müzik Evi ziyaret ederek öğrencilerin çalışmaları yerinde gören Müdür Vargeloğlu; piyano, bağlama ve gitar kurslarına katılan öğrencilerle sohbet etti. 

Aybastı Halk Eğitimi Merkezi Fahri Yüksel Müzik Evi ziyaretinden sonra Vargeloğlu, Aybastı İmam Hatip Ortaokulu, Aybastı Bilim Sanat Merkezi, Aybastı Halk Eğitimi Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Anaokulu, Merkez İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okullarda ve kurumlarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Okul ziyaretleri sonrasında okul ve kurum müdürleri ile genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Okul ve kurum müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen Vargeloğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Gençtan'ı ziyaret eden Müdür Vargeloğlu Aybastı ziyaretini tamamladı.

Aybastı ziyaretinin ardından Kabataş ilçesini ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Eğitim ve öğretim çalışmaları, yapılan ve planlanan projeler ile eğitsel ve kültürel faaliyetler, yapımı devam eden 8 derslikli Osman Özyurt Ortaokulu ve 12 derslikli Senai Yediyıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili okul müdürlerinden bilgi aldı. Okul müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen Vargeloğlu, çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Daha sonra Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürü ve okul müdürleri ile birlikte yapımı devam eden okulların inşaatlarını ziyaret etti. 

Haber Merkezi

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false