Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

YETKİ YİNE SAĞLIK-SEN’DE

YETKİ YİNE SAĞLIK-SEN’DE

 

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanlığı görevine geldiği günden beri, layık olmak adına mesai saati gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirten Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Ordu İl Genelinde yetkili sendika olduklarını açıkladı.

Yaşanılan sorunları ekibiyle çözmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Ekibimizle birlikte  nerede bir sağlık çalışanı varsa üşenmedik, yolları aştık yanına gittik, sevincine, üzüntüsüne ortak olmaya çalıştık. Varsa yaşadığı sorunlar bu sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Süreç içinde, aleyhimizde aslı astarı olmayan birçok iftiralar atıldı, olmadık sözler söylendi, ithamlarda bulunuldu.” Dedi.

HATALARINI BİZİ KARALAYARAK ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Aslı astarı olmayan iftiraların yıldırmadığını da belirten Başkan Yılmaz, “Ben ve Yönetim Kurulu üyelerim Şeref ve haysiyet yoksunu iddialar ve manşetlerle  karalanmaya, hedef haline getirilmeye çalışıldık. Küçücük beyinleriyle kendi hata ve eksiklerini bizleri karalayarak, örtbas etmeye çalışan bu kişilerin kimler olduğunu, amaç ve maksatlarını bizler ve siz değerli üyelerimiz çok iyi biliyorduk. Ama bu manşetler, arkamızdan söylenenler, yapılan kulisler bizi yıldırmadı, çalıştık çalıştık daha da çok  çalıştık.” Diyerek çalışmaya devam ettiklerini açıkladı.

“ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK”

Emeklerinin karşılığını aldığını ve yetkiyi Ordu Genelinde aldıklarını da duyuran Başkan Yılmaz, “Ve bugün bu çalışmanın karşılığını aldık. Meslektaşlarımız o manşetleri attıranlara, bizleri karalamaya çalışanlara, aleyhimizde propaganda yapanlara  Ordu genelinde yetkiyi bize vererek öyle bir tokat attı ki, asıl manşette bu oldu.” Dedi.

Ordu il genelinde yetkili sendika olduklarını açıklayan Başkan Yılmaz, “Her ne kadar sayılar bizim için önemli olmasa da üye sayımlarının yapıldığı 15 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Ordu ili genelinde, Üniversitemiz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumlarımızda  dahil olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızda yetkili sendika olduk.” Dedi.

“ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUK BİLİNCİNİ DAHA DA ARTTIRMIŞTIR”

Tüm meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Bu tablonun oluşmasında gece gündüz demeden büyük gayret gösteren başta Yönetim Kurulu üyelerim olmak üzere, ilçe temsilci ve yönetim kurulu üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, ve tabiki bizlere bu gururu yaşatan tüm meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Sağlık çalışanlarımızın sendikamıza göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alaka bizleri hem gururlandırmış, hem de üzerimizdeki sorumluluk bilincini daha da arttırmıştır.” Dedi.

Omuzlarındaki yükün ağır olduğunu ve sorunların neler olduğunu da  çok iyi bildiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Ancak,  bize vermiş olduğunuz güçle  sağlıkçı kardeşlerimizin sorunlarını birer birer çözmek için var gücümüzle çalışacağımızı da bilmenizi isteriz.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false