Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YKS SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

YKS SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden sınava girecek 12. sınıf öğrencileri ile buluştu.

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında öğrencilerimiz tarafından merak edilen konulara, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından açıklık getirildi.

27-28 Haziran 2020 tarihlerinde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, sınav anında ve sınav sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Müdür Vargeloğlu; "Sevgili öğrencilerim, sınav için okullarımız, sınav salonlarımız sınavdan önce dezenfekte edilerek, sınav günü için havalandırılmış şekilde hazır hale getirilmiştir. Sınav güvenliği açısından tedbirlerimizi en üst düzeyde aldık. Siz değerli öğrencilerimizin rahat, huzurlu ve stresten uzak bir ortamda sınava girmelerini sağlamak için tüm çalışmalar yapılmış ve tüm önlemler alınmıştır. Sizler yalnızca odaklanın ve kendi rutininize uyun. Sınav günü sizden istenen belgelerle birlikte heyecan ve stresten uzak bir şekilde sınava katılın" dedi.

Müdür Vargeloğlu, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false