Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

YOĞUN MESAİ!

YOĞUN MESAİ!

YOĞUN MESAİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor.

Çalışmalar kapsamında, Perşembe ilçesinde, nüfusun yoğun olduğu 8 mahalleye hizmet verecek olan güzergahlar asfalt ile buluştu.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesinde nüfusun yoğun olduğu, toplam 8 mahalleye hizmet verecek olan grup yollarının sıcak asfalt ile buluştuğunu söyledi.

SEKİZ MAHALLEYE SICAK ASFALT KONFORU

Başkan Güler açıklamasında, “Perşembe ilçemize bağlı, Soğukpınar, Ekinciler ve Doğanköy Mahallesi bağlantı yolunu 3.5 km sıcak asfalta kavuşturduk. Konforlu bir yapıya kavuşan bu güzergâhtan, Çerli Mahallesi istikametinden başlamak üzere, Saray, Soğukpınar, Ekinciler, Doğan ve Kırlı Mahalleleri de faydalanacak. Ayrıca, Kırlı ve Yarlı mahallelerine ulaşım sağlayan toplam 3 bin 100 metrelik yol da sıcak asfalt ile buluştu. Bu yolla birlikte, Yarlı ve İmeçli mahalleleri tünelin kapalı olması durumunda alternatif bir ulaşıma sahip oldular” dedi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false