Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

YOL ÇİLESİ BİTMİYOR!

YOL ÇİLESİ BİTMİYOR!

Ordu ili Perşembe’nin Çaytepe Mahallesi Yalı Sokak’taki vatandaşların yol çilesi bitmiyor.

 

Yol sorunu yaşayan vatandaşlar bir türlü seslerini yetkililere duyuramıyorlar.

“NE AMBULANS NE DE İTFAİYE GİREBİLİYOR”

Burada yaşayan vatandaşlar 15 yıldır yolun yapılmaması yüzünden isyan ediyor. Yollarının bozuk olması yüzünden araçların çıkamadığını, insanların yoldan inemediğini ve acil vaka olsa ne ambulans ne de itfaiye’nin gelemediğini belirten burada yaşayan Mevlüde Deniz, yollarıyla ne eski muhtarın ne de yeni muhtarın ilgilenmediğini söyledi.

“MUHTAR BELEDİYEYE GÖNDERİYOR”

Ayağındaki platinden dolayı bastonla yürüyebilen 65 yaşındaki Mevlüde Deniz, yanında kimsenin olmadığı zamanlar mahsur kaldığını belirtti. Eski muhtarın yollarıyla ilgilenmediğini yeni gelen muhtarın da belediyeye yönlendirdiğini de sözlerine ekleyen Mevlüde Deniz, belediye başkanına gittiklerini ancak söz verdiği tarihin geçmesine rağmen yol için gelen kimsenin olmadığını ifade etti.

“YOLSUZ EV Mİ OLUR?”

En az 10 hanenin yolu olan bu sokakta 15 kişi yaşıyor ve 150 metrelik bu yolun yapılmamasını hayretle karşıladıklarını belirten burada yaşayan vatandaşlar, ulusal tv kanallarına bile başvurduklarını belirterek seslerini bir türlü duyuramadıklarını açıkladılar. Burada yaşayan vatandaşlar, “2020 yılındayız, yolsuz ev mi olur? Hani seçimde söz vermişlerdi, yolsuz ve susuz ev kalmayacaktı. Seçildiler ancak sözlerini tutmuyorlar” diyerek yetkililere seslendiler.

Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı