Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

YÜRÜRLÜĞE ALINDI!

YÜRÜRLÜĞE ALINDI!

Okulum temiz bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alındı. 

Karşıyaka Ortaokulu toplantı salonunda "Okulum Temiz" belgelendirme programı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Hürrem Tanrıverdi, okul/kurum müdürleri, İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanı Nejdet Demir katıldı. 

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, toplantının açılışında yaptığı konuşmasında "Okulum Temiz" belgelendirme programının önemine değindi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, “Okulum temiz belgelendirme programı 2020 yılından beri uygulanmaktadır. Okul ve kurumlarımız, program kapsamında gerekli iş ve işlemleri zamanında ve özenli bir şekilde yerinde getirdiler. Bunun sonucunda da tüm okul ve kurumlarımız okulum temiz belgesini aldı. Özverili çalışmalarınızdan ötürü siz okul müdürlerimizin nezdinde tüm okul ve kurum personellerini tebrik ediyorum. Bu özverili çalışmalarınızın önümüzdeki süreçte de devam edeceğine inancım tamdır. Sizlere şimdiden çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in açılış konuşmalarının ardından iş sağılığı ve güvenliği uzmanı Nejdet Demir "Okulum Temiz" belgelendirme programı hakkında okul/kurum müdürlerine sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında okul/kurum müdürlerinin sorularını cevaplandırmasıyla toplantı sona erdi. 

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 17.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 23.2 ° / 16.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23.6 ° / 16.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı