Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

YÜZ YÜZE EĞİTİM 21 EYLÜL’DE!

YÜZ YÜZE EĞİTİM 21 EYLÜL’DE!

YÜZ YÜZE EĞİTİM 21 EYLÜL’DE!

 

Okulların açılıp açılmayacağı ve eğitimin nasıl olacağı merak edilen konular arasında bulunuyordu.  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Gerçekten inanırsak, askıya aldığımız 'okul heyecanını' bu yıl da layıkıyla yaşar, çocuklarımıza yaşatırız. İşe lütfen, maskemizi takarak başlayalım" dedi.

Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu ülkenin 1 milyondan fazla öğretmeni var. Ben de onlardan biriyim. Hepimiz çocukların yanında olacağız. Gerçekten inanırsak, askıya aldığımız 'okul heyecanını' bu yıl da layıkıyla yaşar, çocuklarımıza yaşatırız. İşe lütfen, maskemizi takarak başlayalım" ifadesini kullandı.

SAĞLIK BAKANI AÇIKLADI!

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan okulların 21 Eylül'de açılma kararıyla ilgili açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Koca, yaptığı açıklamada "Sevgili çocuklar ve gençler. Okullar, önce uzaktan eğitimle açılacak. Yüz yüze eğitim, 21 Eylülde. Sebebi, Koronavirüs salgını. Bu virüs size de bulaşabiliyor. Sizden bir büyüğünüze geçtiğinde onun sağlığını bozuyor. Kurallara uyun. Uymayanları, okulumdan oluyorum diyerek uyarın." Dedi.

 

 



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false