Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bodrum İlçe Millî Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette,  eğitim öğretim faaliyetleri, uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim süreci konuları ile ilgili sohbette bulunuldu.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ziyarete gelen Bodrum İlçe Millî Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz' a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müdürü Vargeloğlu'na ziyaretler sürerken, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele (UCİM) Derneği Ordu İl Temsilcisi Av. Ebru Avcı, Ordu Saha ve Etkinlik Koordinatörü Burcu Duman, Eğitim Koordinatörü Hülya Söğüt ve Dernek Üyesi Ahmet Ali Öztürk Müdür Vargeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin tanıtımı yapılırken, dernek yönetimi Müdürden destek ve iş birliği talebinde bulundu.

İl Müdürü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ''Çocuk istismarı konusunu çok önemsiyoruz. Bu konuda farkındalık oluşturmak için okullarımızda öğretmenlerimiz tarafından çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza ve ailelerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sizlerle iş birliği yapmaktan da memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı.

Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı