Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ZAFER ÖZTÜRK’Ü DESTEKLEYECEKLER

ZAFER ÖZTÜRK’Ü DESTEKLEYECEKLER

 

Ordu Futbolu için merakla beklenen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde, Ordu Amatör Futbol Kulüpleri Birliği yaptığı basın açıklaması ile seçim öncesinde Zafer Öztürk’ü destekleyeceklerini belirtti.

Ordu Amatör Futbol Birliği, yapılacak olan ASKF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde basın açıklaması yaptı. Mevcut başkan Mustafa Kılıç’ın aday olmayacağı kongre öncesinde ASKF Genel Sekreteri Metin Kır ve daha önce ASKF Başkanlığı yapan Zafer Öztürk aday olduğunu belirtmişti. Amatör Futbol Birliği ise iki adayı değerlendirerek, kimi destekleyeceklerini açıkladı.

”BEN YAPTIM, BEN SAĞLADIM İMAJI YARATIYOR”

Basın açıklamasını yapmak zorunda kaldıklarını belirten Ordu Amatör Futbol Birliği yaptığı açıklamada “Sosyal medyada günlerdir ASKF Genel Sekreteri Metin Kır ve ekibinin yapılacak ASKF seçimi için yaptığı bazı açıklamalar ve imaj çalışmaları dolayısıyla bizlere, Amatör Futbol Kulüpler Birliği’ne bu basın açıklamasını yapmak zorunlu hale gelmiştir. Mevz-u bahis aday ve ekibi Ordu Altınordu Karşıyaka FSM Spor Tesislerinde yapımı halen devam eden Kulüp Soyunma Odaları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sağlayacağı nakdi yardım konusunda ‘’Ben yaptım, ben sağladım’’ gibi bir intiba yaratmaya çalışarak yaklaşmakta olan ASKF seçimi için bir oy toplama ve imaj çalışması içinde olduğunu görmekteyiz.” Dedi.

”YARDIMI BİZ SAĞLADIK PROPAGANDASI BAŞLATTILAR”

Kimilerinin yardımları propagandaya alet ettiklerini de açıklayan Ordu Amatör Futbol Birliği “İkincil olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sağlayacağı nakdi yardım konusu’na gelince Mart 2019 Yerel seçimleri öncesi o zaman aday olan Hilmi Güler’in talebi ve birliğimiz üyesi bir kulüp başkanının şahsi girişimi ile Sayın Hilmi Güler Karşıyaka Spor Tesislerini ziyaret etmiş ve sorunlarımızla yakından ilgilenmiş seçilmesi halinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elinden geleni yapacağı sözünü vermiştir. Herkesin malumu üzere seçilen Sayın Başkanımızı seçim sonrası yine Amatör Futbol Kulüpler Birliği olarak ziyaret ettik ve ‘Güzel bir plan, proje hazırlayın öncelikle maddi yardım yapalım. Ortada ne varsa hakça bölüşelim’ diyerek hem seçim öncesi sözünü tutmuş hem de devlet adamı karakterini ispat etmiştir. Nakdi Yardımı Sağlama sözü veren Sayın Hilmi Güler’e sonsuz teşekkür ederiz. Nakdi yardımla ilgili yine Amatör Futbol Kulüpler Birliği olarak Ordu ilindeki bütün kulüpleri kapsayan bir çalışma yapıp belediyeye sunduk. Nakdi yardımı yapmakla yetkilendirilen Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi yardımı yapabilmek için Kulüp Bilgilerini, Kulüplerin faal oldukları kategorileri, sporcu sayıları vb bilgileri pek tabii olarak ASKF’den talep etmiştir. Bu ana kadar bu sürece de herhangi bir dahli ve katkısı olmayan ASKF yönetimi bu bilgi sağlama talebinden sonra ‘Yardımı sağladık’ propagandasına başlamıştır. Odun kırıcının Hınk deyicisi rolüne çabuk adapte olan ekip Birliğimizin ve emektar kulüplerimizin bir kazanımına daha çöreklenmek ve bu kazanımızı da kendi seçim propagandasına alet etmek istemektedir.” Dedi.

”ZAFER ÖZTÜRK İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Seçimlerde Zafer Öztürk’ü desteklediklerini ifade eden Ordu Amatör Futbol Birliği, “Biz Amatör Futbol Kulüpler Birliği olarak yukarıda bahsettiğimiz bütün olayların iç yüzünün bilinmesinin kamuoyunun ve yaklaşan seçimde oy verecek olan kulüplerimizin en doğal hakkı olduğuna inanmaktayız. Zira Sosyal Medya üzerinden konudan haberi olmayan kişileri yanlış yönlendirmeye yönelik pek çok gönderi görmekteyiz. Bütün bu ‘Bilinçli Bilgi Kirliliği’ ve ‘Yanlı Propaganda’nın önüne geçebilmek için bu basın duyurusunu yapma ihtiyacı hissettik. Yukarıda bahsettiğimiz her şeyin sonucu olarak Amatör Futbol Kulüpler Birliği olarak yaklaşan ASKF seçimlerinde aday Zafer Öztürk ile birlikte hareket edeceğimizi ve yukarıdaki bütün izahatı ilgilenenlere, üstüne alınanlara ve Spor Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” Dedi. SPOR52



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false