Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ!

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ!

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ!

TFF 3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü, geçen hafta Hacettepe’ye uyguladığı tarifeyi Kızılcabölükspor’a da uyguladı ve galibiyeti ikinci yarıda attığı gollerle aldı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve maçlarında özellikle sonradan oyuna giren oyuncuların verdiği katkılarla dikkat çeken sonuçlar alan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin dördüncü haftasında Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, geçen hafta olduğu gibi yine ikinci yarıda açıldı.

Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçın yarım saatlik bölümünde eşitlik bozulmazken, iki dakika sonra konuk ekip Mustafa Altun ile öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, Cüneyt Tiryaki ikinci yarıya Şükrü Kaan Kılıçarslan ve Gökhan Özer hamleleri ile oyuna başladı.

52.dakikada Şükrü Kaan Kılıçarslan geçen hafta olduğu gibi yine eşitliği getiren golü atarken, galibiyet golünü ise 75.dakikda Rasimcan Değirmenci kaydetti. 52 Orduspor Futbol Kulübü, aldığı galibiyetin ardından ise puanını 10’a çıkararak zirveye yarışını sürdürdü.

Stadyum: Ordu 19 Eylül Stadyumu

Hakemler: Ramazan Haymana, Saha Adıyaman, Necdet Çelik

52 Orduspor Futbol Kulübü: Hasan Kaya, Taner Kahriman, Emre Tosun, Rasimcan Değirmenci, Sinan Morgil, Sergen İlhan, Doğancan Aynacı (Dk.83 Gökhan Berkay Yıldız), Özgen Erdem (Dk.87 Efe Kağan Kayahan), Muzaffer Kahriman (Dk.46 Gökhan Özer), Furkan Tütüncü (Dk.46 Şükrü Kaan Kılıçarslan), Gökhan Erdöl (Dk.90 Ömer Yıldırım)

Kızılcabölükspor: Muzaffer Sarıibrahim, Vedat Saygı, Anıl Yıldırım, Ali Aydın (Dk.81 Yiğit Kadıoğlu), Kıvanç Salihoğlu, Mustafa Altun (Dk.46 Tevfik Şanver)(Dk.71 Mehmet Şerifoğlu), Furkan Şamil Çetin, Furkan Çetinkaya, Adem Aydın, Alpay Eroğlu, Can Baykıran

Goller: Dk.52 Şükrü Kaan Kılıçarslan, Dk.75 Rasimcan Değirmenci (52 Orduspor Futbol Kulübü), Dk.32 Mustafa Altun (Kızılcabölükspor)

Sarı Kartlar: Sinan Morgil (52 Orduspor Futbol Kulübü), Vedat Saygı, Adem Aydın, Anıl Yıldırım (Kızılcabölükspor)

SPOR 52



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false