Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’ın ilçe ziyaretleri devam ediyor.

Çamaş ve Ulubey ilçelerinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Yediyıldız, Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ile bir araya geldi.

AK Parti Çamaş İlçe Başkanı Bilal Şen ve Yönetimini İlçe Teşkilatında ziyaret ederek, teşkilatın çalışmaları hakkında sohbette bulunan Milletvekili Yediyıldız, “Teşkilatımız çalışıyor, gayretleri için teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ardından AK Parti Çamaş Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Giden ve Eşi Kurucu İlçe Kadın Kolları Başkanı Ergül Giden’i ziyaret eden Yediyıldız, “Kıymetli başkanlarımıza ilgi alakaları ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hanımeli Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ederek, kadın girişimcilerinin ürünlerini inceleyen Yediyıldız, “Doğal ürünlerin ve el sanatları ürünlerin satışını gerçekleştiren ve örnek teşkil eden çalışmalarından dolayı hanım kardeşlerimi tebrik ediyorum. Çamaş Belediye Başkanımız Mahmut Ayparçası’na, Çamaş Hanımeli Kadın Kooperatifi tarafından İlçemizin doğal ürünlerinin içerisinde bulunduğu değerli hediyesi için teşekkür ediyorum. ”

Çamaş’ta ve Ulubey’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yediyıldız, “Vatandaş ve esnaflarımız ile çay sohbetinde buluştuk. Taleplerini dinledik. Güzel dilekleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı