Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


1967 ve ATAKUM SPOR

1967 ve ATAKUM SPOR


1967 ve Atatkumspor maçındayım tribunde Atakum iyi bir amatörde değil bugün, ne yaptığını bilmeyen bir takım, genç ve yaşlı karışımı ama direnci, gücü, kondisyonu cok üst seviye olmayan oyuncu grubundan saha içi kurulumu.

Teknik adamı da buna rağmen bu çocuklardan ne bekliyor? Mucize mi, çok bildik oyun mu, derdimiz bu zaten oyun olmayan yerde takım olmak arzusu ki, bu Atakum gibi Samsun’un bir iyi takımı için, iyi bir imtihan değil.

Ve 67 Oorduspor takımı tabiki 2 tık iyi ama bu kanatlar BAL’da çok çare olur mu bilinmez. Ben Altınordu takımı ile geçen sezon BAL’da oldum BAL’da, bu oyunla olurum derse 67 çokta olmaz.

Niye, bugünkü oyun içinde Atakum çok direnci olan rakip görüntüsünde değil. Buna rağmen 67 defansı içine kadar tahat geliyorsa, kotü bir resim, kanatları çok iyi değil grup için. Kulubede vardır belki, sıkıntı var orta alandaki eksiğe çare bulmalı acilen.

İlk yarı insanların, kenar yönetiminin arzu ettiği oyun yoktu. Yada ben izleyemedim yada Atakum oynanmasını istemedi. İlk yarı bu idi, ikinci devre ne olur ne olmaz bakacağız.

İkinci devre biraz daha derli toplu olsa da 67 Orduspor pozisyonlara girdiği 2 kez de gol oldu, neticede skor değil, eksikleri var takımın eğer bu ligde başarılı daim olacak ise.

Eren gibi Mustfa gibi bu ligin içinde olmuş oyuncularda lige katılım olursa bu takım bu ligde ne yapar derseniz, ölçü Atakum değil. Başarısı daim ayakları golle olsun takımın.