Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


52 ORDUSPOR

52 ORDUSPOR


52 Orduspor Kelkit’te ilk yarıyı golsüz bitirdi, ikinci yarı 3 puanla dönerde Fatsa gibi galibiyetle kapanan maç olur diye kendi aklımca konuşuyorum vır vır.

Buda onu biraz daha umuda yakın kılar her olumsuzluğuna rağmen, haydi galibiyet sizle olsun, çıkın maçı alın diye seslendiğimiz yerdeki sporcunun biz olmadığından çıkıp 3 puan alamıyorlar, üstünede bir gol bonus veriyor, bu bonusu kenar yönetim nedense engelleyecek hamleyi yapamıyor.

Şaşkınmıyız, evet.

Mesele bu mu, bizlerin o hayal ettiği umut mu, yada umut fakirin ekmeği, ye memet ye misali eğitilen bir takımın bizim gibi düşünecek Ordu ve o renk sevdası dışında olmaması mı?

Onlar için bunlar sadece transfer olduğu transferini yapanlara gereğini yaptığını sanan sporcu gurubu ve oynadıkları maç.

Bunu düzeltecek yada bu maçı berbat edecek de sporcu alemi ile teknik kadro, yada tersi.

Ve böylelikle Ordu’nun profesyonel ligde iki takımından biri olduğu tescil edilen takım 3. Lig kariyerine önümüzdeki sezona "eller değişmediği" için bundan sonra galiba, seneye devam eder gibi, eller değişiyorsa bu takıma olmaz.

Bakın komşularımız olan, Samsun’u, Giresun’u Rize’si, bu il için ne acıki futbol adına yurekten örnek alınmalı, sevgili başkan, sizi seviyoruz, sayıyoruz saygımız bizde baki.

Ve sevgili yönetim hep sessizce durdunuz burda bir çok yanlışlar oldu, bu takım bu sporcular ile içinde sen yoksan ne edersen et takım olmuyor, olacak isede sağlam yapılacak bir bütçe, altyapı ve tesis için yatırım ve inanmışlıklarla bu takım olurdu. Şu an 2. Lig’deki o yolda olmalı idi de olmadı ise, sizce hata nerede, kişilerde mi, hocalarda mı yanlış transferlerde mi?

Düşünmeden cevap vereceklerin buna eli değsin.