Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


52 ORDUSPOR

52 ORDUSPOR


Takım her  takım gibi, profasyonel ligde ilimizin bir takımı Fatsa, 67 Orduspor gibi. Ben yıllarımı spora vermiş biri olarak asla  kulüptü, hacı idi, hoca idi diye kimseyi emek verdiği yerde eleştirmem ama takımın içindeki yanlışı yazarım.

Kötü ise bu kötü derim, bunca hizmet maddi destek alan takımın böyle köfte mağlubiyetlerine isyan ederim.

Kapılara protokala gelmesin diye emri vereni de severim bende hakkı çok.

Oda bilir bizim eğilme, bükülme işimiz olmaz saygımız olur, yanlışsa yazarım. Emek verilen yerde ciddiyet olmalı. Hep teknik adamlar suçlu yada hocalar  yada  sporcular ama idareciler hep tertemiz işinde.

Yok ya!

Ben alt yapı diyorum, 19 varya oynuyorya diyenler aha da 19 lig bitti, nerede nasıl ne olacak, kimler gidecek kimler A takım için kalacak, merak ediyorum gerçekten.

Bu arada bu hep yazdıgımız U 19, uzak yerde çalışıyor hocalar ile... Bizim için, Ordu için gençler için o Batuhan Aktaş örnek simge çok çok başarıları ile övünürüz.

Evet, bugünlerde, maçında rakibe takım  - 1 maglup golü  oyuna giren son dakika golü atan evladın.

Hoca bilir, oynar oynamaz, saygım sonsuz.

Ama hak ediyorsa, saygılı efendi ise ilerisi varsa oynat be  hocam. Onu değil, 19 takımında yetenekler var onları da bu ile giderken servet de gururla  bırak.

Benim dediğim sizlerin iz bıraktığı alt yapıdan geleneği ile Şükrü beye öz çocukları ile başkanlık zevki vermeyi sağla, ömür boyu Ordu yüreğinde kal hocam..

Sizin için genç  sporcuları sever, bizde sayende o çocuklar içeride oynarken  sevelim tek tek..

Kötü mü olur?

Dedimya kapıya emir verip Mustafa girmesin, ... Yazdırın, başkanda vipte olmasın desin, ben orada  bir kez oldum, hep bileğimi alıp normal girdim, hala giderim.

Ben o vip mip yokum sevmem vede yokum zaten, ben paramı biletimle de  giriyorum, Sorun yok.

Teknik adam ne etsin mağlup da olunuyor.

Kaç Ordulu var o forma kokusunu bilende neye bunca emeğin karşılığı yok diyorsunuz?

Alt yapınızda altınlar var dizim dizim dizim boyum kadar, para verdirip dışarıdan oyuncu aldırırken sizler başkana , alt yapınızdan kaç oyuncu A takımda ona yorun kafayı...

O kokuyu almayan oyuncu ile mor beyaz rengi solumayan krampon ile bu yollar aşılmaz.

Böyle kurşun yiye yiye kör topal gideriz, lig biter herkes gider....

Olcak o!