Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


52 ORDUSPOR VE TRANSFERLERİ

52 ORDUSPOR VE TRANSFERLERİ


Başkan, Sinan Hoca’ya güvenmiş ki doğrusu bu. Yönetim arkasında durmuş ki doğrusu bu. Bilmişlik yapan idareci yok doğrusu bu. İstediği sporcular aşağı yukarı okey bulmuş doğrusu bu.Doğru tek, herkes işini yaparsa doğru olur, doğruda ligde yanlışları getirirse o zamanda güvendiğin teknik yapı yıkımın olur, Orduspor’da Nedim Türkmen’in güvendiği dağların kulübü nelere mahkum ettiği gibi.

52 Orduspor ve Fatsaspor bu ilin 3.lig vede prafosyonel 2 takımı. Önemli. Buna kin nefret duyan zaten sporun dışında düşünce çizen ressamlar kafalarında. Onların dünyası da bu, saygı duymak lazım.

Ama bugün gururla izlediğimiz işleri yapan Büyükşehrin sportif olarak taraf olmaması gerek.Ordudaki değerleri sahiplenmek onun işi. Ama bunun yanında Ordu’nun en büyük en gerçek altyapısına sahip Altınorduspor’a ve başkanına gelin birleşin, bu altyapının da içine edilsin mantığı baskısı korkunç spor katliamı.

Altınorduspor BAL’da kalırsa ki o zaman bu takım düşsün diye dua edenleri de ne olur kalsın diyenleri de biliyoruz. Biz bir takım fazla olsun kurandan Allah razı olsun derken burası kapansın onca insan sokaklara atılsın diyenlerin vicdanlarına tüküreyim.

O yüzden Büyükşehrin desteği her takıma eşit vede samimi olmalı. Ordu büyük şehir Ordu’dur. Bunun başka cümlesi yazılamaz.

İnşallah 52 Orduspor transferleri ile sayın başkanın hayali olanı ona verecek güçte olur.Şimdiden bizde bekliyoruz.İnşallah maçlar oynar da....!