Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


52 TV’DE SAYIN DURMUŞ KARAAĞAÇ

52 TV’DE SAYIN DURMUŞ KARAAĞAÇ


Buradaki cümle şu, şehrin dinamikleri. Dinamik mi dinamit mi? Bundan 10 yıl önce bu şehrin dinamikleri, iki kısım etti Ordu’yu. Orduspor takımı borcun altında inim inim inlerken, başka bir Köy Hizmetleri içinden takım çıkaranla, Yenimahalle’den bir takım çıkarıp morla beyazla sarmalayan da, bir başka hata idi.

Bu ilin büyükleri, başkanlık yapmışları da, temizlesinler dedi borcu gelelim.

Ona herkes gelir.

O böyle güzel borçsuz akan pınar kim içmek istemez ki gürül gürül su?

Bu takım oradan, buradan, şuradan olsa da Belediye destekli yada kişisel bir iki takım Allah razı olsun bugün 3. Lig’de ve Ordspor adı ile..

Başlarındakiler de bu takımın oyuncusu başkanı olmuş insanlar.

Efendim büyükşehir varmış, iş adamları varmış arkasında 67 Orduspor’un diyen sende ol, sende cebinden ver, sen de destek ol bu kulüplere..

52 Orduspor’a İstanbul’dan , Ordu’dan idareci olmuşlar bu kulübün acısında tatlısında hala içinde yanında ise, bırakıp kaçmıyorsa bence alkışlansın.

1967’den de biri çıkmış maddi manevi ben olacam demiş ise gurur duyun.

Ona da Büyükşehir destekse onur duyun. Olmam da derdi başkan.

Bakın 52 Orduspor var 3. Lig’de 67 var aynı ligde, 4 haftadır neler oluyor da bu değerler sahada yoklar?  İçerde mi, dışarıda mı sorunlar. Oyuncu mu, maddiyat mı, yanlış transferler mi?

Bugün 52 TV’de Durmuş Karaağaç  ve Ersan Usta konuşur iken mazimin ince gülü geldi Orduspor, UEFA, şampiyonluk günleri..

Yıllarca bu kulübe madden destek olmuş bir Bodur, içinden çıkmış işinde birinin, 67 yerlerde can çekerken sahip çıkmış başka iş insanı Savaş da Orduspor alt yapısında sevgi görmüş biri..

Et tırnaktan ayrılmaz iken bu iki takımı ayırmak için dedikodu çarkındakiler bir bakın aynada size, doğrumu yaptığınız, hırs uğruna şehri bölenler değiyor mu, en baştakiler elinizi uzatmak buyurun demek ne kadar zor iki takıma.

Bu yüzden Ordu alt yapısı kurudu.

Sağ olun bravo eserinizle gurur duyun demiyorum da çare olun....

Durmuş ve Ersan beyler 52 TV’de doğru diyor, bir elin nesi var, iki elin sesi var.....

Haydi eller uzansın yeter ya.