Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mehmet Ali AYDIN


ADALETTE YOK HUKUK DA

ADALETTE YOK HUKUK DA


Ağzı yerine oturma organı ile konuşup her türlü kin, nefret ve düşmanlığı kusuyor. Her türlü bölücülük ve ayrımcılığı yapıyor. Sonra da memlekette hukuk ve adalet yok diye de nara atıyor.

Gerçekten de memlekette hukuk ve adalet yok; olsa senin konuşma organına çoktan ot tıkanması gerekirdi.

Senin il başkanı kindar kadının eylemlerini gariban bir vatandaş yapmış olsaydı ömrü hapislerde çürümekle geçerdi. Bu yüzden memlekette hukuk da yok adalette.

Yalancılık ve iftiradan verdiğin tazminatın haddi hesabı yok ama hala bir partinin genel başkanı isen memlekette adalette yok, hukuk da yok, hakim de yok savcı da yok. Olsa senin yerin atık depolama alanı olması gerekirdi.

Kendisi ve yandaşlarından başka herkese kin ve nefret kusan, halkı kutuplaştırıp suçu başkalarına atmak için demagoji yapan sonrada da zeytin yağı gibi üste çıkanların adam yerine konduğu ülkede adalette olmaz hukukta olmaz.

Size beddua etmek bile içimden gelmiyor. Her defasında bizi zorla Ak Partiye oy vermek zorunda bırakıyorsunuz ya! Yazıklar olsun.

Cumhurbaşkanı düşmanlığı ile bu ülkede iktidar olamazsınız. Olsanız olsanız sadece bir kesimin düşmanlığını kazanırsınız o kadar!

Bu hukuk sistemi ve mahkemeler sizden olmayan birini yargılayınca ve cazalandırınca tarafsız ama sizden birini yargılayınca taraflı olduğunu iddia ettiğiniz müdddetçe kimseyi inandırazmazsınız.

Adam şiir okudu diye hapse girerken ve siyasi hayatı söndürülmek isterken gülüp hak yerini buldu derken şimdi niye kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklıyorsunuz?

Bu yüzden 1950 den beri iktidar yüzü göremiyorsunuz. Sanıyorum kıyamete kadar da göremeyeceksiniz. Çünkü iki yüzlü ve sahtekarsınız.

Adalet ve hukuk İstiklal Mahkemelerinde vardı tabi ki yersen: "Karar: Sanığın idamına ve şahitlerin bilahare dinlenilmesine" Sizce adalet ve hukuk böyle işlemeli size kim tabi olmazsa karar böylece verilmeli değil mi?

Mahpushane türküsü: "Bitlis'te beş minare beri gel Canan beri gel!" Size kolay gelsin, ben kaçtım.