Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


ADAM KONUŞUYOR

ADAM KONUŞUYOR


Ömrümü onlar gibilere, çocuklarına, Ordu’ya verdim menfaatsiz, siyasetsiz ki bu  mesleği iyi bilirim, cüzü de, tebbeti de ömrüm İmam Hatipte geçti, ama ben bu ilin her okulunda alnım ak şerefimle ÖĞRETMEN oldum....

 

Sağcı, solcu, bucu demeden, her çocuğu, aileyi severek, saygı duyarak, onlara 1983’ten beri bir fiil hizmet ettim. 2020 15 Nisan’a kadar.

 

Amatö, profasyonel kulüplerde 40 yıl oldum.

 

El insaf, bu sezon Altınordu’a olmuşum, menfaatim varmış, Aşkın başkanla iyiyimişim.

 

Şükür iyiyim, hepte iyi olacağım, gururla izleyeceğim, beğenen olacak beğenmeyen tenkit edecek, sorun onun.

 

Ama ben her gün, her an, her saniye onunla birlikte değilim, isterse gel derse birlikte olalım derse gurur duyarım.

 

Ben inanın muhteşem iyiyim, kardeşçe, arkadaşça gururla seçimde oldum, iyiki de  tanıdım...

 

Gel Altınordu’ya dedi, yok demedim, idare ile bir sezon, yüreği güzel kalbi güzel insanlar ile oldum. Teknik ekiple, şöförler ile, aşcı ile sporcular ile, bir yanlışım oldu ise özür dilerim de onlardan, bu dışarıda bir kaç  konuşanlar, burada iken ben, o pis şeyi  o  menfaati öne atanlar üzüldüm, beni tanımıyorsun, gerçekten bazen ağzım bozuluyor, üzülüyorum...

 

Başkan, as başkan, idareciler orada, ben orada sevdiğim bir insanın ricası ile oldum iyi ki oldum bu ligi tanıdım. Ne acayip lig...

 

Satan satana, vuran vurana.

 

Bu takımla yol almamı isteyen o adam halkın oyları ile bu güzel ile  seçildi, koltuğunda, bana konuşan, insan benden fazla belkide belediyede fink atmıştır.

 

Ben başkanımla 5 kez oldum, kulüpte, iki kez makamında bir kez evimde.. Bizim dostluğumuz, sevgimizin değeri olmaz.

Fiyatı olmaz.

 

Bugün Altınordu yok. Sağolsun Savaş sahiplendi, mutlu oldum gençler için rezerv takım olacağı için, ama ben görüşmedim 5 kez ancak, sonra, aramadım, Ordu için Ordu amatörü için harika düşünceleri var, sahalar tesisler, amatörlere nefes alacak zeminler, projeler. Yardımlar.

Bugün seçim olsa yine gel dese geliriz. Koşarız.

 

Bizim ondan bir talebimiz olmaz, o bize sorarsa bir gün ona sessizce söyleriz...

 

De sanki benim onunla bir menfaat paylaşımım varmış gibi...

 

Allahınız dan bulun..

 

Bizi çay içmeye de gitmez edecekler dostlar odasına... Nasıl bir beyindesiniz, orada ne ile besleniyorsunuz da kafanızda senaryolar var.

 

Beyler ben Milli Eğitimin öğretmeniyim, benim milyonlarca arkadaşım var, ben Ordu’nun evladıyım, gerçeğiyim.

 

Bunların hepsinin fikri zikri başka... Ben spor adamıyım milyonlarca evladım var, ailelerin yapısı düşüncesi farklı. Aşkın Tören ile yol arkadaşlığı yaptık.

 

Sizler onu seçtiniz, bundan sonrası sizle onun... Lütfen ben Altınordu ile gittim.... Belediye orada başkan orada derdiniz ne ise gidin konuşun. Eğer spor değilse bana sarmayın, işse orada belediye merci ona... Lütfen.