Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


AHLAK YOKSUNU YÜREKLER

AHLAK YOKSUNU YÜREKLER


Bu nasıl bir kişilik, ruh hali, insanlıktan bezmişlik, kötülükle beslenme, haram, yalan yanlış beden standı.?

Adam beni feste şikayet ediyor, sağ olsun bu tipler var ya, yanlışlar yüzüne tükürük olunca balgam silemezler, o tipler, ben Feste 30 gün paylaşım yapmayacakmışım, fes diyor. Dört günü geçmiş, 26 gün rahat onlar.

Allah var orucuz, sabrın kemendi elimde, dilimi bağladım kötülüğün karşısına, merak ettim mi derseniz ben bu korkakları sevmem, ben kimseye kötü yorum yapmam, sapıklara, kadın katillerine, çocuk katillerine, haramzadelere, siyasi rantcılara ara sıra kızarım, ama asla kötüde olsa ”buğuz” etmem, bazen de spor adına bir yerlerde olup da oradaki suyu kurutanlara yazarım.

Ama bu şikayet eden kişiliği bataklıktaki zat bilsin ki, benim bu boş  beyinliler ile işim olmaz. Ben bu aleme ömür verdim, nefes verdim, ter verdim, mesai  verdim, işimde, alanımda, hevesimde, sırtındaki kılı terlememişlerin bunu çözecek zekaları olmaz.

Benim için onlar sadece pempe panter…

Çocuk oyuncakları….

Benim için burada bir yorum sitem  paylaşmam önemli değil, ben yazıyorum Hürses’te köşemde o yazılar. Üzüldüğüm dostları çiziyorum, onlar ile gönül bağı kuruyorum  bu pandemide, kardeşlerim ve ben, bundan mahrum olduk.

Yoksa çiğ köfteler ile işim olmazda bilin istedim, bu niye yok feste demeyin, buradayım şükür, spor buda, sessizlik.

Birileri gibi sessizlik sezonu yaşıyorum, 3 el dokundu takıma, şartel attı, yandı bitti kül oldu emekler. Herkes hevesli, herkes sever hocalığı, eğitimci olmayı, teknik adamlığıda, önemli olan diploma değil, o karşındaki duran yüreklere girebilmek…

O olmayınca hayallerde seyrü sefer  ediyor.

Kısmet seneye.

Bu beni Fese şikayet eden beyin acaba  amacın ne? Varsa düşüncen, gücün o muhteşem Şükrü beyi üzmeden iki takımı el sıkıştırın, varsa bu Ordu gençliğini sokaklara mahkum etmeyin.. Bence.