Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


AKP İLÇE KONGRESİ

AKP İLÇE KONGRESİ


 

 

Gittim dostlarla oldum, Bucak mahallesi muhtarımla bakayım dedim, Selman kardeşimize destek için. Pandemi tamam, korkuyor insanlar tamam da bu son ilçe seçimi ve bayanları alkışlıyorum, tam kadro yürekli olarak sandalyede ve oradalar.

 

Erkekler seçmenler yok eski teşkilat var sağ olsunlar, fazla insanda pandemiden yok, eski yönetimde olanlar, sayın eski başkanlar, idareciler, danışmanlar, misafirler ilçelerden gelenler dışında bu ildeki o kocaman güç olan kişileri görmek isterdim.

 

Ama bu partiye yürek verenler, büyük şehrin başkanı yok yada burada yoktur, tabi ki, derdi çok büyük, işi de önemlidir bilemiyorum işi olmasa gelirdi, niyetsiz yazdım. Gelememişse üzüldüm.

Ama kongreye bakınca bu ilin en güzel delikanlılarından, en yürekli, merhametli delikanlılarından bu ile hizmeti borç bilmiş insan evladı Selman başkan ve yönetimi bugünden sonra bu günü izleyecek, eksik ne diyecek, niye bu muhteşem gün o kadar boş oldu diyecek ki sen bu ile layık tertemiz adamsın başkan.

 

Aşkın başkan, Metin vekilim, İl başkanı, başkan yardımcısı, İstanbul milletinin o vekili konuştu. Ordu için konuşuldu, millet, devlet ebed dendi de, gerçek yada acı olan Ergün vekilin cümlesinde idi.

 

Öyle Musa Musa da kısa değil bu parti, kinin olmanın, nefretin, küskünlüğün, dargınlığın, yok saymanın, halktan kopmanın, klik olmasının bu ile, bu partiye bu kardeşliğe zararı olur dedi. Hemde üzülerek iki kongrede de, bence gözler salonda olmalı idi... İnsanlar vardı eski yönetimler, idareciler..

 

Bu eller bu yürekler bir olmazsa bu kardeşlik ebed olmazsa yarın çok geç olur. Bu partiye il başkanı olmuş üç isim geldi, konuşmadılar bilemem, zaman var mı idi bilemem, ama bildiğim bir sizi seven olarak dışarıdan bakan olarak Ergün vekil bu sitemi ile ne diyor, neyi az buluyor, neyi artık yorulmuş buluyorsa orasının tedaviye ihtiyacı var, birde kitlesi olan, dışarda al benisi olan, arkasında güç olan isimlerin listelerdeki idarecilerin olması gerekmez mi bu ilde..

 

Tebrikler güzel insan Selman başkan. Ve yazımı, son cümlemide bugün takdir ettiğim o tanımadığın değerli başkanın kadın kolları için ayakta yazıyorum, harikasınız.

Salon bugün sizin di.