Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


ALİ AKDOĞAN VE EKİBİ

ALİ AKDOĞAN VE EKİBİ


Bugün Ordulu olmasa, ilahiyatçı olmasa, konuşulmazdı. Bundan öncekileri de gördü Ordu, iyi kötü bir tuğla koyan koymayanlardan razı olsun Allah.
Ali Akdoğan bizim evladımız, değerli bilim insanı olmasa niye bu ilde olsun, Ordu üniversitesi değerli bir insanı evladını kazanmış sagolsun atayan, destek olan milletvekillerine, YÖK başkana, Reise.
Şimdi yine diyecekler ki.. Adam şimdiden okulunu, eğitimini tesislerini hastahanesini, ekibini çoktan sıralamış o güzel anları bekliyor, niye mi, yüreği kıpır kıpır hizmet edeyim ile atıyor.
Kibirden uzak, insanı yaratandan öte seven, kalbindeki inancı da zaten bunu gerektiren bu adam kuş tutsa bu ilde bizim çocuğumuz diye sevilmeyecek he mi?
Kardeşim biz onunla yıllarca çalıştık eğitim yuvasında, nasıl bir ordulu, ordu sevdalısı, nasıl bir hizmet aşkı ile onu bizler biliriz.
Gerisi SEN yada BEN tribine girer ki orada biz olmayız, birde orada bizim öğretim görevli canlarımız var kaç tane ve değişik bölümlerde rabbim herbisini bu ilin tepesinde aydınlık egitim mumu yapsın.
Güzel hizmet anları gelir o kapı gençlerimize açılırda insan senin ile az yada çok huzur bulur vede Ordu üniversitesi.
Rektörüm hayırlı işleriniz olsun ekibiniz ile,bu ile yapacağınız nice işler var daha..