Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


ALİ ATAOĞLU

ALİ ATAOĞLU


Ordunun spor adına lideri idi,Ordu aşığı idi.1967 kurulsun,hemen imzalansın diye çok uğraştı. Beden terbiyesinde idi.. Ordumun hatırı sayılır futbolcularından biri idi. Bu ilde bugün bizim birleşim olsun tek olsun dediğimiz işi yapandı.

Ordu gücü, Ocak, idmanyurdu, yolaç takımlarının birleşmesinden öncü isim idi. Kara Aliye bu günlerde muhalefet olanlar olsada, gülsende o yılmadı.

Herkes Ali abinin moralini bozmak için uğraşsada obildiği işi yapacaktı. Birleri kızar mı demedi . Önde koştu bir avuç spor insanı ile.

E şimdi bakınca onun kurdugu Orduspor 1967 nerede 2.kümede ve yapılacak bir şey yok. Olan ne idi. Armanın yaşaması, onu da herkesin bunun büstünü yapamaz dediği bir orduspor alt yapısını görmüş insan bugün başardı.

1967 ordu spor ligde ilde grubunda şampiyon. İnşallah balda olur da,hem gençler icin hep profasyonel takımlar için oyuncu temeli olur.

Bu ilin spor adına mücadelesi yeni değil. Gayet ve net tercihi Orduspor’dur. O yüzden diğer takımlara kinle, nefretle bakanlar bildiğini onlarda bu ilin takımları. O yüzden bu ilin sporuna katkı veren herkes kıymetlidir.

Ali Ataoğlu’nun emanetine yok hükmündedir sahiplidir.

ALT YAPI

Kimseye beş kuruş emek parası vermeden, hocalara çalışanlara emeklerini tesbit etmeden, kimsenin sporcusuna talip olmayın günah..

Ben bedava yaparım diyen teknik adam varsa, o zaten teknik adam değildir. Alın teri verilmeyen hocalarda sessizse onların hocalığı, adamlığına tartışılır.

Bedava hamal ol hocam mantığı ise küfürdür...

Alt yapı olsun, üst yapılarda eğer maddi imkanı var olanların olsun.

Bence tesisi ile, sporcusu ile Karadenizin gurur kaynaklarından birisi Ordu Altınordu alt yapısıdır.

Koruyun, sarmalayın atlas bezlere ve kıymetini bilin sayın başkanlar.

Ben bugün olurum, sizde, yarın olmayız da bu tesis, alt yapı bir daha kurulmaz.

Sayın Tören ve sayın Fatih Sarı ve değerli yönetim, oradaki çocuklara, ailelere sporculara elinizi uzatın..

Kazanmak zor, kaybetmek bir saniye.