Bugün, 6 Haziran 2025 Cuma

Mustafa KÖKSAL


ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

​​​​​​​Ordu ilinin profesyonel takımlarından biri olan 52 Orduspor’un, transfer çalışmaları teknik heyetin isteği doğrultusunda yapılıyor.


Ordu ilinin profesyonel takımlarından biri olan 52 Orduspor’un, transfer çalışmaları teknik heyetin isteği doğrultusunda yapılıyor.
Alınan oyuncular ne kadar iyi olsada her iyi safra her bedende aynı canlılığı sağlar anlamı vermez. Dua edelim uyum olsun.
Ama kendi kazanımlarının, yetiştirdiğin oyuncuların güveneceğin kendi sporcuların yoksa, o zaman buna ne ‘CEP’ler ne başkanlar, ne idareciler dayanır.

Bakın büyük camialar borç içinde, eski Orduspor ikinci kümede borç içinde, o yüzden iyi bir alt yapı, iyi bir tesisleşme, önemli teknik hocalar,  konuşmalar, hayali çizimler, sözler size bir altyapı resmi çıkarmaz.
Ha bu dediklerimin bünyesinde olupta kıymet bilmeyen kulüpler de var BAL’da, muhteşem,  harika sporcuları ile zengin altyapısı kazanılmış bir Altınordu’da bir kaç kişinin belediyenin takımı olmaz dedikoduları ile yok etme işleminde takımı, vede bu muhteşem altyapıyı.
Hem de yoktan öte kazı işleminde.
Biri kurma adına çare arıyor, biri de yorumlar sonucu istemeseler kapatma adına..
Ordu için 52 Orduspor bir kulüp değil akademide bu yetenekli gençlerin sportif ve eğitimsel gelişimi için adete okul...
Allah yardımcıları olsun.
İnşallah alınanlar sporcu olarak katkı yaparlar..
Her şey şans, hele hala büyük şehrin seni bu ilin takımı değil de, Enver Bey’in kurduğu yapı görüp yok bildiği ortamda, inşallah başarırsın.
Bu gençler için başarmalısın, Allah Şükrü Bey’e yönetime güç versin..