Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mustafa KÖKSAL


ALLAH YOK MU SANDINIZ?

ALLAH YOK MU SANDINIZ?


Ahlaksızlık yaparken, haram yerken, dine, imana, mukaddeslere küfrederken, etrafınıza, kardeşinize, rantınıza iş, aş bulurken, gariban sokakta aç iken, etrafınızı mutlu edip de, durumu iyi olana, eş dosta daha çok destek verip fakiri, garibi, yetimi, açı ayırırken sizi Allah görmüyor mu sandınız. Paraya, lükse koşarken, secdeyi bir işmişcesine işkal ederken, garibin yoksulun, soğukta, sıcakta sokaktaki dilencinin elini havada bırakıp üstüne birde ona bağırır iken, Allah yok mu sandınız?

Namaz kılıp, oruç tutup komşun aç iken tok yatan sen, ben, secde ettim diye cennete mi gidecektik, yada ey dostluktan, yakınlıktan ihaleleri verdiğin haramzadeler yüzünden sevap mı yazılacak da cennette beş taş oynayacaktınız?

İş adamları, iş verenler, işletmesi olanlar, eğitmenler, spor kulüpleri adaleti temsil eden hukuk insanları, her türlü tehlike altında sokaklarda, cephelerdeki polis, askerlerimiz biliyorum vatan için millet için buradasınız, içinizde bazı halka insana zulm eden olursa sakın barındırmayın.

Zina edenler, sapıklar, kadına, kıza silah, bıçak vurup can alan mendeburlar, ananız, bacınız,  karınız, kızınıza yapılsa ne olur?

Hırsızca, ahlaksızca, haince bu vatandan geçinen hainler Allah’tan mı korkmazsınız?

Yoksa şimdi küçük bir sinek sizi eve soktu mu sanırsınız, acizsiniz siz hiç sizi gören yok mu sanırsınız, yada her şey mübah bize deyip Allah yok mu sayarsınız?

Yazık bizim secdemiz de azda olsa bunlardan var, camiler bu pislikler yüzünden, kapalı da o haramzadeler yüzünden bomboş.

Allah dilsiz şeytan gibi bizlere MASKE taktırdı ki, sessiz olun, sadece "NİYE" diye düşünün diye.. Allah her şeyi bilendir, görendir.

Rabbim affet insanlığı, azda olsa kötü için, onca sevenini de cezalandırma.