Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


ALLAH’A ŞÜKÜR

ALLAH’A ŞÜKÜR


Bu ile 1983-2021arası uzun soluklu bir koşu içinde bu ile  elimden geldiğince hem spor camiası içinde hem Ordu milli eğitiminde Allah’ın bana verdiği akıl zihin içinde hizmet ettim.

Binlerce çocuğumuza eğitimde, sporda hoca, ağbi, kardaş olmaya çalıştım. Artık bu pandemide şunu gördüm ki, hayat kısa sevdiklerimiz bu lanet mikrop yüzünden gidiyor.

Zaman kısa nefes az.

Biz yüz yıl hizmet etsek de teşekkürü olan kaç kişi olur, bakın çamurdan, çukurunda kocaman sevdayı eli ile arkadaşları ile yada siyasi destekle çekip şu an, o pislik içinden temizleyen insan Savaş Şimşek bunca emeğe karşı eleştiriliyorsa, bu ile 3. Lig’e gelmiş bir  takım kurmuş Enver Yılmaz tu k..a ediliyorsa, Ordu’ya 40 yıl spor adına emek veren iş insanlarından biri yada bir kaçı bugün Şükrü  Bodurla beraber olmuş insanlar ile madden, manen harcayarak takımı ayakta tutmak için bir yerden alkış, bir yerden tepki alıyorsa, bir teşekkür vefa bu insanlara spora onca yıl oyuncu olarak, teknik adam olarak, idareci başkan olarak hala tenkit ediliyorsa, varsın onların, konuşan boş yüreklerin  olsun bu spor bu ilde.

Aydın Yıldırım bizlere bu alanda el vermiş güzel insan bugün bu alandan kaçışın şimdi çok  hak veriyorum, ömrünü versen tenkit, dedikodu, oda kim, çürük sözcükler.

Doğrusu  Aydın Yıldırım misali içinde, sevdiği mekanlarda spor dışı yerlerde olmak gerek.

Bende benim, bizim gibi evden uzak insanlara ümit vermek için aileden, sana en yakın olan eşten, çocuklardan ve torunlardan ve etrafındaki güzelliklerden uzak yaşamış insan olmakta bugün gerçekten acı..

Aile, kardeş, dost..

Biz spor alanlarında bu muhteşem resme bakmayı unuttuk.

Aile..

Buradaki bir saatlik sevgiyi, saygıyı o alanda ömrünce versen alamıyorsun, birde yok sayılıyorsun..

Bundan sonrası nefes, şükür, ailem, çocuklar, torunlar, sevdiğim işler, çizmek, yazmak, gezmek ve okullar açılınca Üniversitede inşallah Ali Hocam ile ömrümü geçirmek, hizmet etmek olacak.

Rabbime şükür, verdiğin her güzellikler veya acılar için.

Aha ilimde iki takım, aha durum, aha bakış aha ahde vefa...

Benim için o ikisi de, bu ile madden manen çok şey verseler de, kaç kalp  Allah razı olsun sizden diyen canlar var bu alanda merak ediyorum.

Kolay bir alan değil sporcunun olduğu meydanda para saçarak gezmek...

Tenkit edenlere bakın, oldukları yere on para vermeyen canlar..

Herkese Allah güç versin hizmet yapma azmi versin bize de Allah nefes versin ki izleyebilelim.

Bu sana hizmeti aşk bilen sadece kulüplerde değil, o kulüplere hizmeti aşk bilen derneklere aday olmuşlara da  ben içten teşekkür ederim.

Amatörlere başkan olanlar, ASKF, TÜFAD, salon sporları...

Kocaman aile bu ilde spor ailesi beyler, bunlar kim diyenler, aynaya bak görürsün yüzündeki astarda..

Onlar bu ilin çocukları için evlerini ihmal etmiş sevda delileri.

Haydi eyvallah.. İşiniz zor be, sizlere rastgele.