Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


ALTINORDU BELEDİYESİ

ALTINORDU BELEDİYESİ


Altınordu Belediyesi nerede diyenler, bırakın şu siyasi işleri sizler bir düşunce bombası halkası yapsanıza kötülük kokan o kin nefret dolu mantığından uzak bu ilin ferdi olarak , biliyorum ben Altınordu Belediyesinin köylerde, ilçelerde, muhtarlarla, yoksullar ile, kimsesiz, yetimler ile, bayanlar ile, öğrenciler ile, yaşlılar ile iç içe olduğunu iyi biliyorum.

Ben Altınordunun gece, gündüz derler ya, her daim evlere, iş yerlerine, ticarethaneler deki esnaflara zaman zaman konuştuğunu biliyorum.

Ben bu insanın sevdam Ordu derken, bu zor borçlu belediye ile bir adım atarken, o mikrobun bütün dünyadaki bu hainliğini nereden bilecekti ki, buna rağmen, bu ölümcül tehlikeye rağmen her yerde olan, gezen, koşan öndekiler sağolun.

Zor günler bugünler biliyoruz, yanındayız Altınordu Belediyesi.

Sizlerin Altınordu olarak bunca kedere, zora, imkansızlığa rağmen, bu ilin her imdadına, alosuna, derdine koşan ekip, Allah yardımcınız olsun.

Zor bir zaman bu zaman herkes için, sizler için.

Buda geçer de, geçmeyen kalıcı olan bu düzgün, güvenilir bir belediyenin varlığı devam etsin de olur.

Olmazsa, bu samimiyet kişiye bakış ayrımcılık ötesine giderse, yürekten derim ki, olem daha iyi...

Bu belediyeye istersen otur feshine ve elinle kibir, nefret, tepeden bakış tıkla, vallahi yakışmaz.

Bu güne teşekkürler.

Ben 1950’den beri belediye ortamından gelmis bir babanın en büyük evladıyım ki belediye bizler için sanki bir ev, yuva bize, o koku bizde, babamın o kazadaki kanlı ceketinin, hala üzerimizde, o kokusu gibi, ben bugunkü Altınordu’ya girince duyabiliyorum onu, 60’ın kokusunu, babamın çeket kokusunu..

Bu duyguyu siyasi konuşan kimseler Ordu’da ise bizden iyi bilemez mi?

İnsanlar siyasi olarak sevilmez, icraat ile o sevgiye koşarsa o sevgide ona koşar.

Sağol Altınordu Belediyesi... Çalışmak size yakışıyor.