Mustafa KÖKSAL

Tarih: 01.07.2020 09:33

ARKADAŞLAR ASKF BİZİM

Facebook Twitter Linked-in

Bizler spora yürek koymuş insanlarız. Aday olanlar da. Bakın onlar bu spora hizmet etmiş isimler, çirkin konuşmalar, iftiralar, belden aşşağı sözler çok itibar görmüyor.

Öcü mü onlar, onla oturunca oncu, bunla oturunca buncu denir diye birilerinden kaçan spor adamı olabilir mi?

Beni Belediye destekliyor, onu filancı destekliyor, filancı için başkan devrede, filancı için vekiller devrede gibi namussuzca onursuzca işler, bu amatör camiaya atılmış en büyük şerefsizlik namussuzluktur.

Hangi amatöre destek olmuşlar da, onların himmetinde amatörler, zar zor aç susuz, arabasız kimsesiz amatörlere seçimlerde mi belediye yada kişiler, siyaset hami oluyor? Bunların hiç biri amatöre destek olacak ona köstek olacak zaman içinde değil.

Kulüplere bu belediyeler 5 yıl oldu Karşıyaka’ya  acilen bir servisi de açayım, açtırayım diyen bir belediye başkanı yada  siyasetçi duydunuz mu, buraya sadece sporculara verilmiş hat var mı, varda takımlar, sporcular yada ben mi bilmiyorum.

Hangi okula, hangi okul maçlarına, hangi sportif oluşuma belediye sportif daire başkanı kendine  eğitim başkanı dedirten şahıs efendiler geldi yada geldi mi bunları göremedik, kibirden masalarda oturan beyleri.

Bakın  dün Mustafa Kılıç vardı ASKF’de,belediyede diye adama çalışan, memur muamelesi yapan daire içi sözde sorumlular yüzünden Enverci diye onun önüne taş koyanlar sanıyor mu bu ilde çok itibarları var?

Bugünde falancı belediyenin adamı, filancı oraya yakın muamelesi olan bir ASKF’nin Ordu amatörüne vereceği on para olmaz.

ASKF başkanı bu ilin spor insanlarının alın teri, elleri ile oy verdiği yürekli, namuslu insanlara hizmeti Allah aşkı bilebileceklerin makamı, kişilere bağlı olmayan 30 -40 ne ise amatörlere bağlı bir şerefli odadır.

Kimsenin belediyesi, osu, busu olmaz. İki arkadaşımız aday, onunla da oturabilir spor insanları diğeri ile de. Bütün amatörler kardeştir.

Ben o belediyenin bu başkanın adamına asla oy vermem kulüp idarecisi olsam, ben benim başkanıma oy veririm eğer adam isem.

Belediyeler ASKF başkanına karşılarında yakasını kitleyip boyun eğilsin istiyorsa o başkan bence ADAM bile olamaz.

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —