Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BEN

BEN


Bugün Karşıyaka’ya gittim, değerli hocalarım, Hüseyin ve Turgut Özel orada ileride ise İdmanyurdu takımı ve Enis hocam, gençlerin arasında, tehlike bin kat, her teknik adamın isteyeceği iştir sporcusu ile olmak, ama ortadaki sporcular,16, 18 ,19 yaşında içinde belki sigara içeni, arkadaşça sevdiği olanıda olan değerli evlatlar.

Karşıyaka’da 20 tane değerli gencin maskesiz o sahada bir biri ile teması sahada var, bilemez kimde ne var, hocasıda bu arada onlar ile riskin içinde.

Bugün Necdet hocamla uzaktan izledik, çıkarkende Turgut hocam dikkatli olun dedim.

Aman dedim, belki oyuncu gelir senle konuşur iken, bilemezsin belki, corona aktarır nereden bileceğiz ki?

Kahvede, salonda geçen virus sahada koşanlara mı yetişecek hıza sahip şehirlerde çalım yiyorlar sürekli?

Sayın baskanım, ikinci başkanım, takım altyapı sorumlum inanın duam bir şey olmasın hiç birine, çalışma iyi, güzellikler ile evde son bulsun diye dualardayım. Hepsi değerli oyuncular başka bu fedakarlığı taşıyanlar ise daha çok, degerli hocalar.

Ya birine bulaşır ise, anlamasa, evde aileye geçse bir gence yada teknik adamlara bulaşsa sayın başkan, bundan sorumlu kim olacak. Bu sadece 52 alt yapısı için değil, 67 Orduspor’umuzda riskte, hocalar da.

Üstelikte az maaşla calışan efsaneler.

Profosyonel kulüp altyapı önemli de ne kadar önemli onuda yonetim takdir ederdir.

Böyle büyük harfle yazıyorum EN ÖNEMLİ birim olan ALTYAPI ve teknik adamlar böyle risk altında kendi başlarında Karşıyaka’da, Sagra yanındaki tesislerde her idmanda olmamalı bir sağlıkçı, mutlaka olmalı, bu efsanelerinde bu tehlike içindeki alın terleri eğer kulüp büyükse anında verilmeli.

Aileler gençler bu virüsün sizin idman yaptığınız o alanlarda şakası olmaz.

Bu ne rahatlık be gençler, o kadarda yakınlaşmayın şu anda, aman aman.