Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


BEN HALA AYNI YERDEYİM 

BEN HALA AYNI YERDEYİM 


 

100 kişiden 45’i PKK ile aynı oyu kullandı. Bu utancı yaşayan kişilerden olmadık çok şükür. 

Biz bunları söyleyince ve yazınca hiç kimse bozulmasın lütfen. Çünkü bu seçimlerin sadece bir seçim olmadığını defalarca  yazdım. Bu seçim HDP’nin sinsi oyunlarını hayata geçirmek için yaptığı son bir hamle idi. Zaten bunu bu hainler,  tv ekranlarında göbek ata ata, o hain parmaklarını gözümüzün içine sokarcasına bizi tehdit etmediler mi? 

Yüz yıllık cumhuriyeti yıkacağız demediler mi? Apo’nun heykelini dikeceğiz demediler mi? Sınır ötesi oprasyonları durdurup, askerlerimizi Suriye’den, Irak’tan geri çekip Pkk lıları özgürlük savaşçıları olarak bas bas bağırmadılar mı? Kemal Kılıçdaroğlu aynı hainleri özgürlük savaşçıları diye kutlamadı mı? Özerk bölge adı altında kürt devleti kurma cesaretini nereden aldılar? Diyanet başkanlığını kaldıracağız demediler mi? Kendi savaş sanayimizin hamlelerine alanen karşı olmadılar mı? Kendi petrolümüzü aramamıza karşı olmadılar mı? Ülkemizin milli olan her hamlesinin karşısında olmadılar mı? CHP yıllardır HDP korkusundan Anıtkabir ziyaretlerine bile cesaret edemiyor. Sadece ben Cumhurbaşkanı olayım da ülke ne olursa olsun düşüncesi ile ülkemizin bütün değerleri itibarsızlaştırılmaya çalışıldı. 

Sıfırın altında oy oranları olan partiler ile aylarca şov gösterileri yapıldı. Masalar kuruldu, masanın en büyük ortağı bu masayı poker masası olarak niteledi ve bir gün sonra kaset şantajı ile ayna masaya halay çekerek geri döndü. Hatta aylarca Bu seçimi Kemal bey ile alamayız diyen lider ;” Bu seçimi sadece Kemal Bey ile alabiliriz “ diye meclis kürsüsünden silah mermisi saçmaya başlamadı mı? Her hafta akşam çayı için bir araya gelme şovları, merdivenlerde birbirini karşılama palyaço gösterileri neticesinde kazanan buçuk partiler, kaybeden Kemal bey olmadı mı? 

Meclise bile giremedi hesap uzmanı. Seçim bitti , şimdi de parti liderliğini nasıl kurtarırım ayak oyunları ile operasyonlara devam ediyor. Pes doğrusu. Ülkemiz bu seçimlerde neler yaşadı neler. Ama Allah bütün bu hain planları bozdu. Ülkemizin büyük çoğunluğu bu hain planı bozmak için sandıklara koştu. Son dakikaya kadar sandıklara sahip çıktı. Hdp nin saldığı korku milletini seven bütün ülke sevdalılarını bir araya getirdi ve şanlı direniş Allah’ın da inayeti ile zafere ulaştı. Ne mutlu bu hain planı yıkan memleket sevdalılarına. Ne mutlu doğru yerde yer alıp milli devlet, güçlü iktidara tarafında yer alıp, ülkemizi uçurumun kenarından kurtaranlara. 

Bölemeyeceksiniz, bu vatanı bölemeyeceksiniz. Beni PKK ile aynı oyu kullanma gafletine düşürmeyen bu utanca ortak etmeyen  yaradanıma şükürler olsun.