Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


BEN KENDİMİ BİLİYORUM

BEN KENDİMİ BİLİYORUM


Neler yaptığımıda 40 yılda kulüplerde, bunu derken kastettiğim amatör ve profasyonel değil, alt yapı çatısı... Bunu ilk acemiliğimde Delikkaya’da kurdum, Adem Topkaya ve İsmet Şenyuva’ya şükran borcum var, nurda uyusunlar.

Sonra Ertekin kardeşimle Telokomda müthiş sezonlar geçirdim çıraklığımda, sonra işciliğimde Teynelispor’da ve ustalık yıllarımı da Allah razı olsun Orduspor’da ise kalfalık ustalık yaşadım, tam geçen süre 15 yıl.... Sonrası ağbilik, spor, yazma, çizme, bu konuda ise HÜRSES gazetesine teşekkür ederim, beni çektikleri için 25 yıl. Recep başkanın Tv sinde program yaptım hakkı var, Hüsnü Yücelin  Tv sinde.. Ve bu alanda acemi, işci, kalfa, usta olmak için 25 yıl koştum. Ve bunca teşekkürün önünde beni teşfik eden bu alanda ve Eyüplü’de müdür iken çayırdaki köy turnuvası fikri ile AYDIN YILDIRIM.

Minnetarım.

Ve bugün aslında iki kez istedim 52 Orduspor için bir tesis içinde kocaman aile yapısı için spor okulu ve her katagori de takım. Ama işin ucu tesis..

Bu hocaların da hizmeti huzurda  artık rahat etme, mutlu, huzurlu çalışma hakkı yok mu başkanım?

Ben bu konuda ısrarımı hep yazdım, nedense ağbimiz bize gönül koydu. Üzüldüm, çünkü emeği çok bende..

Bende ondan sadece ona yazdım bir şeyi ver dedim başkana, bizde kocaman bir yürekler koyalım içine dedim.

Cevap vermedi.

Ama belediyeler, Büyükşehrin var olan spor  dairesi, bakmaz mı pencereden dışarı, gençlik robot gibi, yeteneği kurumuş el gibi, arkadaşla otur eve git, dolaş..

Kazanalım derken binlerce genci kaybediyoruz belediyenin yedi eminleri...

Yazık Ordu hepimizin, dünkü Ordu’da olan gibi.