Ordu futbolu için yıllarca bu ile alın teri olan parasını of pof demeden severek döküyor. Gel gör takım var mı , yok mu, bu transferleri kim yaparı da sorgulayamamak bile bu il için çok acı.
O adam değil, bu ile spor adına koşarak gelen Hızır, ama bunu gören biride mi yok.
Hem yanında olacaksın hem o insanın dev resmini göremeyeceksin sadece başkan diye bakacaksın, kolay gelsin size beyler.
Orduspor hala bir başkan bakmıyorsa, yarın Şükrü beye rabbim sağlık versin de bir şey olursa bile demiyor yönetim, ama o sahaya transfer yapılıp sokulan sporcuya bakınca, esastan toplumu diyen spor insanlarına biraz kulak vermeli sayın Bodur.
Maçta ona bakıyorum mutsuzluğunu, güvensizliği sahada görünceki halini yaşarken bu adamın sevdası bu takıma gram katkı yapmayacakları transfer eden idareci diye Ordumun İstanbul’u beyleri..
Şükrü Bodur üzülmeyi değil gülmeyi hak eden biri beyler.
