Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


BİR MİLLİ SPOR EMEKCİSİ

BİR MİLLİ SPOR EMEKCİSİ


Bir milli spor emekcisi var bu ilde, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün bünyesinde, benden beter gençliğe koşarken, hırsı azmi, Ordu’ya verdiği şampiyonlar, milli gururlar nedense futbol takımları arasındaki kavgada kaynıyor...

Benim gibi okul önlerinde şampiyonlar arayan, kız erkek onlara boksun kavga değil SPOR olduğunu veren, Gençlik Spor İl bünyesinde gençliğe Spora verilen değeri, İl Müdürü Mustafa Genç’in de bu alandaki Ordu için her branşın ne kadar değerli olduğunu anlatan resmi bu isim.

Bizler Ordu’da FUTBOL var gibi, boks, judo, teakwondo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, tekerli sandalye, yüzme, atletizim, havalı tapanca, dağcılık, tenis yok gibi, bu ilde bunlar NEREDE ya gibi, futbol dışında başka spor değerlerini konuşmayan bu il bilinki, çocuklarınızı bu ülke dışına taşıyan, orada AY YILDIZ’lı forma ile onlara millilik şuurunu veren spor il müdürümüz ve teknik adamlarımız var..

Bunlardan biri de, İbrahim Gündoğdu.

Adam okullardan yetenekleri alıp üşenmeden onları resim yaparcasına hayatın tuvaline işleyen, sabırla öğreten bu teknik adam İbrahim Hoca kardeşim okulları ziyaret edip Millî Takım alt yapısı için öğrencilerimize davette bulunuyor.

Boks Millî Takım Antrenörümüz değerli İbrahim hocamı. Ne mutlu çocuklara.

Millî sporcu olmanın öğrencilere getirdiği artılar, çalışma ortamı ve daha önemlisi sporcu ahlâkıyla ilgili verdiği bilgileri okullarda öğrenciler ilgiyle dinliyerek bu sporu tercih noktasına geliyorlar..

Teşekkürler İbrahim Hocam.

Allah yolunu açık eylesin.

Seni kutlarım,tebrik ederim. Milli olmak, Ordulu olmak, az mı, ne şerefli iş yapıyorsun hocam...

Üstelik öğreterek... Ahlakı, insanlığı, ilmi, sporu, düzgün olmayı...

SAYGILAR.