Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Levent AKTAŞ


BİR YIL DAHA GEÇTİ ÖMRÜMÜZDEN!..

BİR YIL DAHA GEÇTİ ÖMRÜMÜZDEN!..


Bir yılı daha geride bırakmanın hüznü ile yeni bir yıla girmenin hep birlikte heyecanını yaşıyoruz.

Yeni bir yıla başlangıç yaparken 2021 yılında neler yaşadık, neler getirdi hayatımıza ve neler götürdü hayatımızdan diye bir muhasebe yaptım kendimle…

İşimizi daha da geliştirerek internet medyacılığı ve sosyal ağlardaki platformlarda yeni bir iş kurmanın hep beraber heyecanını yaşadık. Gazetemizin her geçen gün yeni hedeflere ve başarılara imza atması hepimizi olduğu kadar tüm okurlarımızı ve takipçilerimizi memnun ettiğini umuyorum.

Bu dönemde sağlık açısından Covit-19’u da atlatmış bulunuyoruz. 14 günlük karantinamızla beraber sağlığımıza çok şükür kavuştuk. Rabbim hiç kimseyi sağlığından etmesin. Bu arada aşı olmasaydık, başımıza çok farklı durumlar gelebilirdi.

Çok genç yaşta kaybettiğimiz, içimizin acıdığı ve Allah’ım hiç kimsenin başına getirmesin’ dediğimiz arkadaşlarımızı da bir bir kaybettik. Kimi trafik kazasından, kimi ecelinden, kimini de koronavirüsten kaybettik. Her kaybedilen can, içimizi yaktı.

Geriye dönüp baktığımda ne acılara, ne mutluluklara şahit olmuşuz. Geçen her an ömürden geçiyor. Zaman akıp gittikçe, insanın da ömrü gidiyor. Ama ne yaşarsak yaşayalım, hayat her şeye yaşamaya değer.

Gelecek yılın bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerken, birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, insanların ırk, dil, din ayırt etmeksizin rahatça ve özgürce yaşamasını, Ortadoğuda hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Allah yeni yılda hem ülkemizi hem de Ordumuzu daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ordulu kardeşlerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik, huzur, barış, başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Yeni yılda görüşmek ümidiyle, iyi yıllar…