Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


BİZİM TAKIMLARIMIZ!

BİZİM TAKIMLARIMIZ!


Bu ilin takımları bu ilin BAL ve 3. Lig takımları bizim ilimizin rengi, kokusu vede sevdaları.

Kimi o takım kimi bu takım ayrımı olmadan bizim onlar.

BAL’daki de, 3. Lig’deki de.. Kocaman insan işinden gücünden, cebinden, yüreğinden kopunca bu ile, sporuna madden, manen destek oluyorsa spor adına onların yüreği öpülür.

Bu ilde 4 Şükrü Bodur olmalı, yada 2 Savaş elini cebine atabilecek, bir spor kulübü uğruna parasını bu uğurda harcayacak.

Bu pandemide hele bu sevda yolunda olacak.

Kimse beni bu ilin teknik adamlarına karşı gösterecek akılda olamaz, kimse bir Bodur’a bir Şimşek’e bir bu işe yürek koymuşlara değil, rızkını buraya vermiş değerlere karşı olmamı beklemesin.

Hele hele oynayan her değerli Ordulu sporculara, teknik adamlara karşı bakışı bile atmasın, yapamaz spor bu, iş bu maya tutmaz gider bu sporun doğasında var, ama o benim evladım, kardeşim.

Ben sayın baskan olmuşlara, idarecilere bu spora yürek koymuş madden hiç cebinden elini kaçırmamış insanlara, bu ilin teknik adamlarına cümle kuracağımı bekleyen varsa ona beddua ederim, o Ordu düşmanı derim.

Artık bu alanda kazanmamış yüreklere ve dedikoduya kolunu, aklını kaptırmış insanlara çok üzülürüm, Allah kurtarsın, ne diyeyim.