Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


BU AFAD BU KIZILAY İYİKİ VAR

BU AFAD BU KIZILAY İYİKİ VAR


Bu mütahit denen camiayı rezil eden, bazı vampirlerin binalar, AVM’ler diye bu ülkemde ölüm evleri, siteler, apartmanlar, AVM’ler, okullar, devlet binaları her depremde, her kötü anda insanlığı toplamak yada kurtarmak yada acı ile ağlamak zorunda mı, milyarder olmak için kaç canı alacaksınız, kaç depremden milyarlarca yürek yakacaksınız..?

Az kazan, can kazan, sağam yap can kazan, delikanlı ol insan kazan, vicdanın olsun yürek kazan..

Bu İzmir depremindeki canların katilleri o binaları çürük çarık yapan, üç kuruş için insan hayatına demir bağlamayan insanlıktan çıkmış rezillerdir.

Allah sizleri de ailenizi de bundan beter ederde acı ne sizde yaşayıp görürsünüz, mütahitleri de, mimarlarıda rezil eden can düşmanı kişiliksizler, bu insanlık düşmanları.

Bu reziller acımasızlar aranızda olmasın güzel insanlar, mütahitim, mimarım, yazık insanlığa verilen zarara, bedele bu reziller yüzünden.

Allah’ım acımızi hafiflet, o bebekleri o yerde kac saat koruyan meleklerinle bu enkazdakilere de nefes ver acılara da şifa ver... İyiki Afad, iyiki Kızılay, iyiki devlet var.

 

BUNLARIN

+

Karikatürü çizilebilinir mi, yamuk yumuk ellerinde benzin bidonu can yakan vampirleri, mütahitler arasına sızmış insan zehirlerini? Çizebilir miyim acaba bu insanlıktan çıkmışları, insanlar o binaların altında saatlerce inlerken ne nasıl duyguları olduğunu, yada olmadığını bir yerde zıkkımlanırlar iken...

 

Aslında bunları, bu ayaklı çizimli vampirleri çizmek zor, nereden bakarsan bak, insan bedeni olmayan bedenler görürüz ki, kalemler bile utanır çizmeye, bu zaman içinde insan bedenini hiçe sayan ve alın terlerini çalan bu zavallılar belkide masada, belkide kahkahada, belkide diskoda, belkide dünyanın bir yerinde haramlarını yerken..

 

Türk milleti bunlardan utanmalı.

 

Giden can  enkazda onca saat sonra bir ANNE kalan, kurtarılan bebek ise masum, yetim bir  EVLAT.

 

Bunun yazılımı, olur mu İzmir?

 

Bu günahın çizimi nasıl olabilir ki? Cevabı, yaptırı mı sayın bakanım? Ha silah vurmuşsun bir aileyi ha evini eksik yapıp altına koymuşsun bedeni.

 

Ben uyuyamıyorum, çizeyim dedim çizilmedi resmi bu enkazın. Altında masa, ocak, koltuk, yatak eşyalar yok ki yok olan, bildiğimiz bizleriz, insansak eğer.

 

Ben çizemiyorum,kimsenin sanmıyor, bu devirde ana ve evlatı ayıran deprem denen kolay yapı manyağı ise bu manyağı yapanlar niye sorguda değil. Onların suçu mu yok, oturanların günahı mı çok..

 

Kalem ve ben Türk milletinden özür dileriz, ben çizemiyorum bu rezilliği, o rezilliği bize yaşatanları.

 

Vallahi zor billahi zor, çizilmez.