Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BU İLİN ACAİP İNSANLARI

BU İLİN ACAİP İNSANLARI


 

Beni de, 60 yıllık geriye bakışımda bu ilin inanın hayalete çevirildiğini görebiliyoruz. Dün küfrettiği, yazıklar olsun diye isyan ettiği başkana yolda görünce el uzatan kişilik yoksununuda gördük şukür.  Sonra gidince arkasından etmediği cümle kalmayan yeşil sarı bedenlerine, bu yanar dönerler ile siyaset nere gider, bu il nere gider, midemiz bulanır oldu.

Dün A, diyenler seçilen B, olunca etrafında halay çekenler olunca, onlardan küfür bile kaçar oldu, mideleri kusar oldu, şaşkınlıklarda doğal.. 

Kardeş tamam seçtin başkanları 4,5 yıl sokakta görmedin. Makamlarına sizler bir gün alınmadınız, hala avazın çıkana kadar bağırıyorsun. Benim için hava hoş ya, senin okuyan, iş aş bekleyen, mezun olan evladına işmi verecekte yırtıyorsun k...nı. Yada iş aş dağıtacaklar da bu il biz mi bilmiyoruz. Bunlar geçmiş 5 yıl odalarında sessizce oturmuş vede kişilerden uzak insanlar diyen sizler değil miydiniz. Tükürsem balgamıma yazık..

Valla bu ile kimse zarar verecek güçte olamaz da, bunca insan kendine, ailesine ve evlatlarına yazık ediyorlar. Bu ilde kimse için aşta yok işte yok, ama sizde bu olmayanlara verdiğiniz oy çok...

Bence de verin, kaldırmayın onları o koltuk tahtasından. Bu değerleri 5 yıl daha be 5 yıl daha otursunlar dışarıya çıkmadan ölmücük mü he...?