Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BU İLİN YETENEKLERİ

BU İLİN YETENEKLERİ


Kazanmak istiyor musunuz çocuklar asıl mesele bu.

Bu ilin gençliğinin niye bu kadar sessiz olduğuna, o ezikliğine inan anlam veremiyorum....

Bu ilin değerleri nerede? Dursun’u, Oner’i, Metin’i, Hüsnü’sü, Yener’i, Uğur’u,  İsmail’i, İhsan’ı, Mahmut’u, Arif’i, Turgut’u, K.Turgay’ı, Arif’i, B.Turgay’ı, Şükrü’sü, Kemal’i, Sinan’ı, 'K.Salih’i, B.Salih’i, Fikret’i, Üstün’ü, Erol’u ve niceleri kadar sizler yüreğinizle yoksunuz?

Ne 52, ne 67’de dünkü Orduspor’daki o 9 tane Ordulu, 3 tane transferimiz yok da, hep dışardan transfer niye?Bu ilin yetenekleri bir iki takımlarda?

Ve ona mutlu olan bizler ise nasıl bir ruh halinde isek.

Bu kadar yetenekleri içimizde bulunduran bu il, kendi evladına güveni veremiyorsa o çocukları ezik bir halde ezdirebiliyorsa suç idarelerin müsait sabırsız hovardalığında.

Bu ilde dün gördüm ki asla pes etmeyen Hüsnüler, Turgutlar, Kemaller, Hakanlar olsa da prafosyonel takımlarda nedense yerli hocalar var da onlara dün güvenen, inanan Üstün, Necip, Erol, Fikret, Aydınlar kadar yürekli teknik adamlar maalesef yok.

Transfer, transfer, transfer çılgınlığı.

Bence suç bunu yapan teknik adamlarda değil, kendilerini ezik gören bu ilin futbolcusu olmaktan korkan oyuncularında..

Biraz öz güven biraz başı dik olma zoru.

Dün Hüsnü hocamı kalecisi ile Karşıyaka’da bire bir çalışırken ona verdiği degeri, ihtimam bakışı görünce bu ilin gençliğine kızıyorum. Teknik adamlarınız kadar yürekli olun, onlar kadar siz kendinize inanın be... İnanın be.... İnanın be....