Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


BU OYUN OLMADI

BU OYUN OLMADI



Sultanbeyli olduğu gerçeğin içinde 90 dakika ne talimat almış ise onu bir bir yaşadı, 1 puan aldı. Da karşındaki 3. Lig’de takım, oda takım ve kilometrelerce uzaktan geliyor ve sistemini bozmadan kafasındaki puanı alıyor. Burda ben tenkit etmiyorum kimseyi, bu takım bugün ne oynadı ne oynamadı tribünde insanlar izledi, idareciler izledi.
Ben bir kardeşim sağolsun telefondan verdiği o maçı üzülerek az çok izledim. 90 dakika ne oldu, Allah için sahadasın, lütfen oyun, sistem, kurgu zorlayan insan varmı idi. Bu puanın bu takım için ne kadar önemli olduğu, o annesini kaybetmiş başkan için ne kadar özel olduğunu sporcuya aktaramayanlar, bir sistemsizlik içinde hayal kırıklığı yaratanlar, o kadar umut içindeki idareciyi hayallerinden uzak tutan sistem bu takımın hak ettiği bugünkü oyun değil.
Tabiki biz bu ilin spor insanları olarak bugün oyunsuzluğu izledik, sistem, sporcunun birininde ben liderim, sorumluluğu alıyorum diyebilecek kadar öne çıkmadığı bu maçı nasıl yazabiliriz bilmiyorum.
Allah var ben asla bu takım bitsin, gitsin demedim demem. Bu takım bu ile kazandırılmış, Allah razı olsun, ama bu takım bugün bize biz burdayız diyemedi ise dün Sinan, Telat, Bora demiyorsa, bugün de teknik adamlar değil diyorum. Niyetim samimi,  alınan oyuncular bu formayı hak ediyor mu bu sezon sonu konuşulur.
Baskan tekrar anneniz nurda uyusun, dua ettim size bugün bu takım 3 puanla gelsin diye, olmadı, izledik olamazdı.
İnşallah o galibiyetler de olur bundan sonra, kimseyi tenkit edemem.
Yaşayan onlar çalışan onlar...
Bugün kötü oldu, bunun mazereti olmaz. Bu takım bu ilin 3. Lig’deki takımından biri, lütfen en iyi nasıl olacaksa o olsun, yok o yok bu.
Ben maçı izledim az çok üzuldüm. O kadar.