Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BU TAKIMIN TEMELi BiRAZ BOŞ KALDI

BU TAKIMIN TEMELi BiRAZ BOŞ KALDI


Acilen temel atılmalı, dolgu olmalı, özü olmalı, sağlam bir 4 direk üstünde durmalı, dün gördüğüm takım, sahadaki oyun, oyuncu gurubu da insan ve bu yorgun yüreklere bu iyi takımın verdiği su bile Ordu nazip bey değil.

Bu takımın içindeki iki sen o da sanki kimse değilcesine bir Doğancan, hakikaten öz güveni olan ayakları çok sağlam. Orta alanda enerjik biri. Ondan ne istiyorsunuz o çocuktan neresinde bir eksi var da ki asla art niyetli yazmıyorum hep aynı dakikada oyun dışı, her maç aynı dakikada bir hareket bu çocuğa eksiği ne?

Giren katkı yapıyor mu? Bir şey veriyor m? Fazlası var mı? Olsa ilk 11 oynar kafadan derim de kurgu yaparım da işte bunları bilen yaşayan tek isim teknik heyet..

O yüzden kim ne nasıl ruh hali performansını onunda sorumlusu teknik kadro.

Ama kötü sonuç puan kaybının sorumluluktan bakıyorsun teknik heyet yok ya...

Önce idare....

Değil önce sağlam bir temeli olmalı bu camianın.. Minnetsiz sağlam oyuncuların seri üretimi için bir yer yani muhteşem bir tesis alt yapı.

Bayrampaşa maçında da gördük ki  hala Erdem, Doğancan yok Altan 10 yıldır başka bir işim çıkmamış demekki.

52 Orduspor takımı kurulmuş, güzel tesis yapılmış, odası modası düşünülmüş de bu takımın yarını, geleceği ise düşünülüp alt yapı denen bir mekan yanıbaşına inşa edilmemiş.. Ama alt yapısı mekanı olmayan birime de Orduspor’a futbolcu olarak emek vermiş değerleri teknik adam etmişiz.

Eski Orduspor’daki o kulübün yanına bizlerin yaptığı gibi bir alt yapı tesisi prefabrik de olsa yapılmamış koca takımın alt yapısı orada, burda, şurada..

İste maçta da takım kendi evinde helvacının kızında oldu dün.

Bu takımların eksikleri ortada. Lig öncesi 10 gününü alır. Önce bir alt yapı mekanı yap kibirden şahlar şahbanlar gelsin izlemeye. Bu takım Ordu demek biz demek de hala bize koşamayan bir eksiklik nerede onu bilemiyorum. Ki idare edenler ki çok tecrübeli, bu ilin sporunda 40 yıldır olan insanlar...

Bayrampaşa maçı tamam da bu takımın alt yapısı elin elinde be canlar.