Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BUGÜN KOŞTU TAKIM

BUGÜN KOŞTU TAKIM


 

 

Ordu için, kendi için başkan yönetim için neye olursa olsun onuru için koştu bugün. Bu takımda Bora hocamın ufak dokunuşları olsada kocaman aylar onlara emek veren Sinan Bayraktar sana kocaman TEŞEKKÜRLER.

 

Bu takım senin oyuncuların ve senin ekibin bugün lidere 3 kez vurdu. Pandemi demedi corona  demedi vurdu...

 

Bunları kim aldı diyenlerde şu an  hepsi şaşkın ve durdu.

 

Oyunu akıllı oynadı Bora hocanın çocukları, sahada takım oldu, arkada set ortada sınır ilerde ise SİHA oldu...

 

52 Orduspor bu ilin gerçeği. Ne onun ne bunun ne şunun takımı değil, Ordu’nun takımlarından biri. 3. Lig’de Fatsasporumuz ile. Bugünde bunu iline, idaresine bize verdiği 3 puanla tescil etti. Allah bir daha kötü maçları bu takıma yazmasın.

 

Bora okumadı, üflemedi, sadece Sinan hocamın ona emaneti takıma koşun ileri dedi, koştular coştular zevk aldılar boşaldılar stresi kovdular hepsi bugün oldu.

 

Bundan sonrası güzel olsun takım. Her şey sizde.

 

İyi olun takım kazansın siz kazanın. İyi olun idare gülsün siz gülün. İyi olun size yürek koymuş o Zafer kardeşim ve ekibi mutlu olsun.

 

Ben 52 Orduspor değer veriyorum, ben tüm takımlara değer veriyorum çünkü o takımlar değeri olacak alt yapıları, yetişecek gençleri için bu ilin spor geleceği için gerekli.

 

Orası takım... Başında başkanı idarecisi var nüfusları da 52 Ordu.. Yabancı değiller, onlar Ordulu ve Ordu’mun her takımınada değer verenler.

 

Küskünlük ayrışma olmadan Ordu futbolu için kazanmalısın 52 Orduspor ve Bora hoca

Hayırlı olsun bu adım.