Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Abdullah ALTAŞ


BÜYÜK TEHLİKE!

BÜYÜK TEHLİKE!


Bugünkü yazımın başlığı aslında farklıydı... Fakat gündem o kadar çok ki, İnternet haberlerinde okuduğum bir haber beni etkiledi bu yazıyı öne alma ihtiyacı hissettim... 

Ülkemizde laik, batıcı eğitim sisteminin yetiştirdiği büyük bir nesil var. Bunlar kendi ülkemizin değerlerine göre değil, batının değerlerine! göre, onu benimseyecek, içsellişterecek bir şekilde yetiştirilmektedir. Batının değerleri neyse?

Bu laik eğitim sistemi, kendi çocuğunu kendisine yabancılaştırmakta, tam bir batılı gibi yetiştirmektedir. Bu durum uzun yıllardır bu şekilde devam etmektedir. 

Bize sığınan mazlum insanlara dahi batı nasıl bakıyorsa onlarda öyle bakmaktadır. Batı Türkiye için ne düşünüyorsa  onlarda öyle düşünmektedir. Çok ilginç  değil mi?  Demek ki biz hep dışarıya çalışıyoruz! 

Ankara'nın bir ilçesinde bir belediye başkan adayı olan şahıs, sokak gezisi yaparken yolda birkaç tane Iraklı Türkmen çocuğa rastlıyor ve onlara nereli olduklarını sorduktan sonra belediye başkan adayının sigortaları atıyor. Kendisini öfke ateşi sarıyor. Çocukların yüzüne karşı, orada bulunanların yanında çocukları azarlıyor, bunların ülke için tehlike olduğunu, imkanı olsa bunları ülkelerine geri göndereceğini sinirli bir şekilde bağırarak söylüyor. Bu şahıs kime söylüyor bunları, kimi azarlıyor? Ülkemize sığınmış, maddi imkanlardan mahrum, Ülkemizi kardeş görmüş bize sığınmış, şefkat ve merhamet bekleyen çocukların yüzüne baka baka bağırarak söylüyor. Bu şahsın yanında bulunan  şakşakçıları da bu durumu alkışlıyor! 

Millete hizmet iddiasıyla! Belediye başkanı adaylığına çıkmış bu şahıs söylüyor bunları! 

Yazık! Çok yazık! 

Bize ukrayna'dan , savaştan kaçıp gelenler oldu, acaba bu azarlamayı onlara yaptı mı?  Antalya ilimizde binlerce Alman ve Rus yaşıyor, bu şahıs onların yanına gidip onları azarladı mı? Sanmıyorum. 

Öyle bir şey olsaydı basından duyardık. 

Bizim ülkemiz, bırakın Iraklı çocuklara kucak açmayı, Kuzey Kore'den bize sığınan bir insan olsa, onu bağrına basar... Bizim ülkemizin kültürü budur... 

Asil bir kültür... Asil bir inanç.... 

Peki bu şahıs bu hale nasıl geldi? Niye zıvanadan çıktı? 

Bu zıvanadan çıkmış, insanlıktan çıkmış bu şahıs üstelik de insanlara hizmet! için bir konuma gelmek isteyen bu konuda iddialı!  sokak sokak gezen oy isteyen zavallı bu hale nasıl geldi? 

Laik ve batı değerlerini! aşılayan bir eğitim sisteminin sonucudur bu!  Kendi elimizle kendimizi yıkacak nesiller yetiştiriyoruz. Kendi elimizle kendimizi Batı lehine devşirmeler yetiştiriyoruz! 

Allah korusun!  Böyle giderse, laik eğitim sisteminin yetiştirdiği  bu nesil 5-10 yıl sonra çoğunluğu elde ederse ülkemizi Avrupa'ya, siyaseti, felsefesi politik olarak teslim eder!...