Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


CEMAL  ENGİNYURT VEKİL DE...

CEMAL  ENGİNYURT VEKİL DE...


Diyor ki; adında spor varsa bu ilin markası yalnızca  aşk Orduspordur. Ne yazıkki bizim makamlardaki ağbiler kardeşler, Gresunu, Adana Demiri kutlamak için koşarlarken arkadaki markaya bakış bu kadar net bir sevda yeli olmadı, dercesine sanki, ama bu ilin takımıda  bu. Olana sadece bakar.

Bu ilin tek takımı yüreklerdeki o muhteşem sevda sadece Orduspor vekilim, bunu Ordu biliyor, ama birileri ne zaman bilecek meraktayım.

Bu takıma Ordu sahip çıkmalı, nerede hangi ligde olursa olsun bu takım binlerin sesi olmalı geçmişin aşkı ile. Önce bizim takım bize gerek. Şampiyon olmuşları kutlanmaktadır tabi ki bu şanlı Orduspor idarecilerine yakışan davranış. Yoksa o geçmiş kazanımlarını kayıp eder Ordu.

Vekiline bu ilin bu büyük Ordu insanına diyor ki: sizler takımınıza BAL’da olsada sahip çıkın, batmasın.

Orduspor bu ile yazılmış tek aşktır.

Teşekkürler sayın vekil. Sen zaten hep bize vekil oldun..

 

ORDULU OLMAK

Benim dünyam içinde saatlerce o cümle ile yan yana çimlere uzanmış iki sevgili gibi olmak en büyük zenginliğim.

Her türlü insan karakteri ile bu ilde olmak, gezebilmek, selamlaşabilmek, öğrencilerimle, sporcularım ile,  arkadaşlarımla bu arada sokaklarda selamlaşabilmek , o tat o lezzet, o bir farkındalık değilde ne.

Spor konuşmasak sadece bir takım etrafında Ordu var, diğerleri kimsesiz, sessiz çocuklar gibi bu ilde nerede olduklarının bile kimse için umurlarında değil.

Doğru mu asla 3. Lig’de bir takım yalnızlığın bu sezon kurbanı, sadece yanlışlığın değil.

Ben bu ilin sokaklarında, alanlarında olmuş biriyim, bu ilin benim hayatıma verdikleri ile ben ben olduysam Ordu  seni sevmek aşkların en  güzeli bilin.

 

SEBEHAT KÖKSAL IŞIK

52 Orduspor yönetimindeki kardeşim, canım, kanım... Babadan gelme bizim gençlerimiz bu takıma sevdamız. Ta Bahreynlerden aşkı sevdası olan bu kardeşimin derdi mor sevdası beyaz hala. Allah daim ettirsin. Bu takımında vardı bir cevher başkanı Adıyaman gibi diyebilse idik, bu 52 Orduspor’u yanlışlarda yüzdüren eller olmasa idide sezon başı doğru teknik adam seçimi doğru kararlılıkla sürse idi. Oyucular ile olmasa idi bu süreç. Sayın Şükrü bey gülsün isterdik biz, mutlu olmayı hak edendi. Bugün gelinen noktaya bakarmısınız, takım playofta yok, teknik adamların katkısı yok, takım oyuncularının bu takımı kaldıracak gücü yok. Bakıyorsun para verenler, destek olanlar uzaklarda samimiyetle hizmette, burda ise maddi desteği yok olanlar bu muhteşem tesislerde, yanlış kararlar ile 52 Orduspor bu playof sitelerde yok.

Seneye diyorlar ya, gülmek ayıp olmasa gülücem de takıma, bu muhteşem tesislere yazık diye, kişilere asla... Bu takım ne mi derseniz o bu ilin 3. Lig’deki değeri.

Ama yazık edildi, kötü sportif işler oldu, kabul edilmeli.