Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


COŞKUN ALP

COŞKUN ALP


Coşkun Alp için yazılan onca yazı, onu da, ailesini de sevenlerini üzer. Bu ilin koca belediyesi ona kalmış, kimmiş bu Coşkun falan, diyenler, onu ne kadar tanıyor?

Ordu ilinde yıllarca, Ordu DSI’de bu ile hizmet etmiş, rahmetli can kardeşimiz Mehmet Vıcıl ile Ordumuzun diğerleri gibi yüz akları olmuş bu isimleri harcamak, karalamak, duruşundan dolayı hakkında konuşmak, yazmak çok kolay..

Coşkun Alp’i kim almış, kim getirmiş makamını bu kazadan sonra ona kim teslim etmiş, mal Ordu makam ona kalmış, başkan kaza yapınca oda yerinde olması gerek oda işini plan dahilinde yapıyor.

Hilmi Bey’i de ekibini de ‘HİÇ’miş gibi lanse edip cümleler kurmak bi ilin insanlarına yakışmıyor, bu tenkitler, eleştiriler Coşkun Başkan’a değil seçtiğiniz o makamdaki başkana hakarettir.

Demekki onu bu ilde, bürokraside 30 yıldır tanıyan insan Dr. Hilmi Başkan..

O yoksa yerimde ol dediği için orada makamda olan bir Coşkun Alp var, DSI’de hakkında en ufak bir kirli cümle edilmemiş insanın, şimdi hakkında cümleler kurulması baştaki oy verip seçtiğiniz Hilmi Bey’e de sizlerede hakarettir.

Sen bu adam için dürüstlüğüne kefilmisin dersen Allah için kefilim. Ve öğretmen evindeki bayramlaşma haricinde kırk yıllık arkadaşımı ne gördüm ne konuştum..

Ama DSI’de iken kime el uzatmadı, destek olmadı ki.?

Makamda olması, olmamasını tartışalım direk Hilmi Bey’e yazsınlar, 40 yıldır o onu biliyor ne yapabileceğini bu il bildiği içinde Belediyeye alıyor..

Dürüst elleri, konuşmuyor, burnu havada gibi saçma cümleler ile bari kirletmeyelim o makamlardan kimler geldi geçti, kimseye baki değil ama arkadaşlık dostluklar baki.

Coşkun ülkesine namusu ile hizmet etmiş isim, kimse onu sevmek zorunda değil..

İyi ise kalır kötü ise Hilmi Başkan size sormaz görevden alır, bugün o koltukta ise demekki başkan yürekten ona inanıyor..

Beyler.