Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Abdullah ALTAŞ


DEAŞ, NEDEN HEP ABD'NİN DÜŞMANLARINA SALDIRIR!

DEAŞ, NEDEN HEP ABD'NİN DÜŞMANLARINA SALDIRIR!


Geçtiğimiz hafta, Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna, teröristler saldırıda bulundu. 

Teröristlerin açtığı ateş sonucunda 150'ye yakın insan öldü, 200 kişide yaralandı. 

Bu saldırının arkasından ABD hemen ortaya çıkarak, bu terör saldırısını ben yapmadım DEAŞ yaptı dedi. DEAŞ terör örgütü de, hiç kimse bu saldırıyı ABD den bilmesin der gibi, ben yaptım dedi.... 

Bu ne fedakarlık! Bu ne koruyuculuk! 

3 Ocak 2024 tarihinde, ortalama bundan üç ay önce İran' da bir mezarlıkta bombalı saldırı sonucu 100 den fazla kişi ölüp, 200 den fazla kişi yaralandı. Bu saldırının sorumluluğunu ABD, DEAŞ terör örgütüne yükledi, o da kabul etti! Bu ne samimiyet! 

Ülkemizde de zaman zaman "DEAŞ" terör girişimleri olmuş güvenlik güçlerimizin dikkati sayesinde fırsat verilmemiştir. 

Gerek İran, gerekse Moskova'da, terör örgütü "DEAŞ"ın yaptığı saldırılarda, ABD, telaşlı bir şekilde, daha olayın, kimin tarafından yapıldığı araştırılmadan, bu saldırıyı "DEAŞ" yaptı diyor. Katili, sanki eliyle koymuş gibi buluyor! 

"DEAŞ", "ABD" 'ye kızıp, sen beni neden ele veriyorsun?  Ben sana şimdi gösteririm! diyeceğine gene Rusya'ya kızıyor! 

ABD, sen niye endişeleniyorsun? Hemen bu konuya atlıyorsun? Başka ülkeler bu konuyu üzerine alınmadı da, sen niye teleşlanıyor, kendini açıklama yapmak zorunda hissediyorsun? 

ABD, sen! Bundan 63 yıl önce suikastte öldürülen ABD Başkanı "Kennedy"nin hala katilini bulamadın da, bu olayı   5  dakikada nasıl çözdün? katili ne çabuk buldun?  

ABD, Türkiye ve diğer ortadoğu ülkelerine, bakın! 

"DEAŞ" ortalıkta geziyor, benim ortadoğudan ayrılmamam lazım!...  Fikrini kabul ettirmeye çalışıyor. 

Her ne hikmetse DEAŞ 'ın terör saldırıları hep ABD’nin ve İsrail 'in hesap soracağı devletlere rast geliyor! Ne tesadüf değil mi? 

Bu kadar sık tesadüf! dikkat çekici değil mi?

Halbuki "DEAŞ" la devamlı mücadele ettiğini söyle yen "ABD" olduğu halde! Bu mantığa göre DEAŞ, ABD ile mücadele etmesi gerekmez mi? 

"DEAŞ" bir devlet mi? Hayır! Öyleyse "DEAŞ" ın Rusya ile ne alıp veremediği var?  "DEAŞ", kiralık katiller şirketidir. Son saldırıda yakalanan katil, bu işi, "para karşılığında" yaptığını ifade etmiştir. 

Bazıları, kasıtlı olarak "DEAŞ" katiller örgütünü kenarından köşesinden, İslam ile ilişkilendirmeye çamur atmaya çalışmaktadır. 

İslam'da, kim olursa olsun, suçsuz insan öldürülmez!  Üstelik, Moskova saldırısında yakalanan katil, bunu para karşılığında, paranın hatırına yaptığını söylemiştir. . 

"DEAŞ" terör örgütü zaman zaman Ülkemize'de zarar verdiği olmuş, ancak güvenlik kuvvetlerimizin dikkati  ve mücadelesi bu zararın çoğalmasına engel olmuş ve fırsat vermemiş olaya hakim olmuştur. 

Bu iki ülke Rusya ve İran, ABD hasmı olarak biliniyor. Ne tesadüfse!  "DEAŞ" ın saldırıları bu iki ülkeye oluyor! 

"DEAŞ" ı yok edeceğim diyen, onunla savaştığını söyleyen ABD, ama, "DEAŞ" ın saldırdığı ülke, İran ve Rusya hatta Türkiye. Allah Allah.. Bu işte bir acaiplik var... Herşey anlaşılmıştır, artık mızrak çuvala sığmamaktadır!