Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Levent AKTAŞ


DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZA MERHABA!

DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZA MERHABA!


Çok değerli Hürses Gazetesi okuyucularım…

Öncelikle gazetecilik anlamında ilk defa bir yazı yazmaya başladığımı belirterek, sizlere tekrar ‘merhaba’ demek istiyorum.

 

Yaklaşık 1 yıldan bu yana mücadele ettiğimiz Koronavirüs ile kaybettiğimiz insanların ve tanıdıklarımızın acısı ile üzüntümüz her geçen gün artarken, geleceğe umutla bakabilmenin umuduyla sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyorum bugün…

 

Bundan böyle haftada bir gün de olsa sizlerle beraber olup, ülkemizde, şehrimizde ve dünyada yaşanan gelişmeler üzerine yorumlar yapıp, siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyorum.

 

Her insan gibi bazen bizim de içimizin sıkıldığı, morelimizin bozuk olduğu, bazen de sevinçlerimizi, mutluluklarımızı sizinle paylaşmak isteyen bu kardeşinizi gönlünüze alırsanız, çok memnun olurum.

 

Her şeyden önce bugün size tek diyeceğim şey şudur ki, hayat her zaman yaşamaya değer güzelliklerle dopdoludur. Ve siz bu güzelliklerin farkına varın ve doyasıya yaşayın. Hayat ertelenecek kadar uzun değil, çünkü…

 

Koronavirüsteki vaka sayılarının yeniden artışa geçmesi daha fazla dikkatli olmamızı gerektiriyor. Hareketliliğimizi artıracak, bir araya gelmelerimizi, toplanmalarımızı sağlayacak her türlü ortamdan uzak duralım. Kapalı ve kalabalık yerlerden özellikle kaçınalım.

 

Bildiğiniz gibi virüs mutasyona uğradı. Artık aynı anda daha çok kişiye bulaşıyor ve daha çabuk ve çok ölümlere neden oluyor. Bu nedenle sizlere çift maske takmanızı öneriyorum. Lütfen tedbir ve kurallara mutlaka uyalım.

Değerli okuyucularım, sizlerden tek isteğim; kendinizi ve çevrenizi bu konuda duyarlı ve dikkatli olmaya davet ediyorum.

 

Güçlü ve sağlıklı yarınlar için. Gelecek nesillere güzel günler bırakmanın bilinciyle sağlıkla kalın.

 

Haftaya görüşmek dileğiyle…