Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

D. Mehmet ŞEKEROĞLU


"FETULLAH GÜLENLER ÖLMEZ!"

"FETULLAH GÜLENLER ÖLMEZ!" (İmza: Emperyalizm!)


20 Ekim'de, Fetullah Gülen'in öldüğü haberi düştü, medyaya. Ölmeden önce söylediği/ ona söyletilen söz tahminen ve mealen şöyledir:

"Bedenim ölebilir, ancak ruhum, yani USRAİL'e HİZMET aşkım, ebediyen yaşatılacaktır!"

Kesinlikle haklı olduğu tek konu budur! FETÖ tipi kukla örgütlenmeler için aslolan, emperyalizme HİZMET'tir; lider yapılmış ve parlatılmış birinin ölmesi ve yerine başkasının geçirilmesi, sadece bir teferruattır. Bu bağlamda, "Şeyh uçmaz, mürid uçurur!" sözünü şu şekilde değiştirebiliriz: "Şeyh uçmaz, emperyalizm uçurur!"

*

Batı emperyalizminin, Türkiye'de etnik ve dinsel ideoloji kisvesine büründürülmüş örgütleri desteklemesi ta Osmanlı döneminden beri bilinen bir olgudur, nedeni de bellidir: Devleti iç savaşa ve kaosa sürükleyerek içten yıkmak! Ancak FETÖ'nün bu bölücü örgütlenmeler arasındaki yeri, kapsamı ve derinliği diğerlerinden oldukça büyüktür. Çünkü, arkasında, yoğun bir destek vardır. Basit kağıdı hiç bir karşılık göstermeden para (Dolar) haline getiren ve bu sahtekarlığı zorla bütün dünyaya kabul ettirebilen bu güç, USRAEL'dir! Yani, dünyayı arka planda yöneten PARA'nın gücü.

Yugoslavya ve Irak, bu güçün, bu devletlerin içine soktuğu, FETÖ benzeri derin paralel yapıları kullanmasıyla parçalanmışlardır. Aynı oyun, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'yle Türkiye'de de uygulanmak iştenmiş, başarılı olamamıştır. Bu, tüm dünyaya; "Her kuşun eti yenmez!" atasözünün gerçekliğini ispatlamıştır. Yani, Türk milletinin güzide bir millet olma özelliğini.

 

KÖR NOKTA KÖŞESİ

Türkiye'de bir zamanlar AB Komiserliği yapan Karen Fogg'un, Mehmet Ali Birant'la mailleşmelerinde, mealen; "Bu milletin tarihiyle baş etmekte çok zorlanıyoruz!" gibi bir cümle kullanması...

Aklıma geliverdi, hatırlatmak istedim...