Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


FUT......

FUT......


Niye "fut" yazdı bu adam diyen bana bakan gözler görür gibiyim. Bu il bunu hak etmiyor. Bu ile spora, futbol alemine başkan idareci olmuş değerlerde bilir ki bu ilin futbol tarihi asırlık.

Asla "fut" olmayan sonunda "bol "yazılan bir temaşa zevkinin bugün ortadan bölündüğü zamanda yolculukta ondan. Fut yolculukta, “Bol" ise kayıp.

Bu ilde adının şu bu olması,3 -5 insanın bu camiaya bakışı olup da kimsenin umurunda olmayan bir yerde duran o bu insanların en çok izlediği kısım yok hükmünde.

Şükrü Bodur, Savaş Şimşek, Zafer, amatörler dışında bu ilde bunca kişi, ilçelerde 5 - 10 kişi bu sporun nasılını nasıl çözebilsin? Bol bol nasihat başkanlardan belediyelerde, bol bol ‘fut’u olmayan eksiğin çaresizliğine istenen destek.

Bu konuda az çok Aşkın Tören seni biz boşuna sevmiyoruz. Allah senin gibileri çoğaltsın.

Hala Bodur, Karlıbel, Poyraz,  Çamsan, Çağatay, Köksal, Gürsoy, Çebi, Şanlıtürk demeyelim. Eller başka başka  olsun 0 yerlerdede de, havaya  kalksın ki Fut olmadan yanında bol da ellerde olsun.

Ben Ordu’da, geçmişin o ruhunu, Ocak ruhunu, Ordu Gücü, Yolaç, Kırazlimanı, 19 Eylül, İdmanyurdu ruhunu özledim başkanlar...

Bu ilin nefesi, tadı, aşkı bu...

Haydi Hilmi Bey, hadi Aşkın Başkan kavuşturun şunları da bir tencereye sallansın kaşıklar...

Olmaz mı, FUTBOL bu ile yakışmaz mı?