Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


FUTBOLDAKİ TEK KAPIDA ÇATLAK

FUTBOLDAKİ TEK KAPIDA ÇATLAK


Ki görünen köy klavuz istemez, Ordu’nun tek hayal ettiği mekanda bugünkü resimde sayın başkanın hayallerini süslediği ŞAMPİYON olacağız gerçeğini, haklı isteğini gerçek edecek bir adımlar iz sürümünde değil.

 

Federasyon bile altyapıdan her yıl bir iki oyuncu derken, altyapıların içler acı durumunu bilmeden bu kararı alanların bile o federasyonda ne işleri var iken, sözlerin doğruluğu tek gerçek iken, bu takımın transferlerine bakınca, birde altyapıdaki bu gençliğin yıllarca aynı kiloda olduğu ortada iken, ne bir gram fazla ne eksik, aynısı diğer takımlarda da farksız, kumaş sağlam, yetenek Allah’ın verdiği nimet ama imkan ölçüsünde geliş çokta  sağlam olmayınca hala patıradak kopuyor gençlik..

 

Oynaya oynaya olur mu, baktığında  bazıları horan da tepse bile  olmaz. Bu kadar gerisi yok.

 

O yüzden 52 Orduspor,  Ordu için bir gerçek, şampiyonluk hayallerini yüreğinde yaşatır iken biraz  harcayacak, parasal olarak Avrupa modeli altyapı tesisini kuracak, öncelik altyapısına harcayacak, orayı çok güzel inşa edecek ve kulüplere bu sezon lira bazında  10 kulübe destek verecek ilk temeli sağlam atacak ki, bu dışarıdan sporcu transferi falan. Bakın Galatasaray bile  yenildi, demek ki transferler ile  her mutlu işler olmuyor. Özüne, kendi elinle yaptığın tandıra sarılmadıkca, değil sayın Bodur, değil Karlıbel, değil Çetinceviz, değil Hilmi yada başkası parasının zekatını vermekten başka bir şey yapmamış olurlar kulüplere.

Bizim işimiz çatlak kapı ile uğraşmak değil, yeni sağlam bir kapı ile 52 Orduspor’u güvende tutmak..

 

Bugün Ordu’ya lazım olan harika bir ALTYAPI kurmaksa buda ona ve Altıordu’ya, inşallah çıkar BAL’ada 1967’de bu hayali tesislerinde  yaşar ve kurar..